Husk meg
Brukernavn
Passord

PH generalforsamling

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 523

Lagt til: 27 jan 10, 20:31

Plankehaugen styret

Kasserer:                    Ulf Berg - valgt til 2011

Styremedlem:            Ola Johnsen - valgt til 2011

Styremedlem:            Lars Petter Finstad - valgt til 2011

Styremedlem:            Jaran Berg - 2 år

Styremedlem:            Dan Andre Syversen - 2 år

Styremedlem:            Heidi Aydar - 2 år

Styremedlem:            Marie Torper - 1 år

Styremedlem:            Jarle Johannessen - 1 år

Sekretær:                   Terje Sørlie - 1 år

Varamedlem nr 1:     Henrik Norum - 1 år

Varamedlem nr 2:     Morten Pedersen - 1 år

 

 

Plankehaugens årsberetning 2009

Generalforsamling: Plankehaugens generalforsamling 2008 ble avholdt den 20. januar 2009 på Fredrikstad stadion. 58 stemmeberettigede møtte opp her.

Styret: etter generalforsamlingen ble styret seende slik ut:

Jaran Berg - 1 år

                               Kai Erik Pedersen - 1 år

                               Heidi Aydar - 1 år

                               Marie Torper - 1 år

                               Bent Henriksen - 2 år

                               Lars Petter Finstad - 2 år

                               Ola Johnsen - 2 år

                               Ulf Berg - 2 år

                               Silje Stenmoe - 2 år

                               Varamedlemmer:          

                               Jon Andreas Johansen 1 vara - 1. år

                               Jan Tore Nilsen 2 vara - 1. år

 

Følgende personer ble valgt inn i valgkomiteen: Linda Gulbrandsen, Jon Kilen, Øyvind Johansen, Morten Pedersen og Kenneth Andreassen.

Denne styresammensetningen forandret seg noe utover i året.  Først valgte Bent Henriksen å trekke seg, og Jon Andreas Johansen rykket opp som styremedlem.  Deretter valgte Jon Andreas Johansen å trekke seg. Styret valgte da å sette inn Morten Pedersen som "erstatning" frem til neste ordinære generalforsamling.  På et senere tidspunkt valgte også Kai Erik Pedersen å trekke seg, og det måtte avholdes en ekstraordinær generalforsamling.

På den ekstraordinære generalforsamlingen ble Monika Larsen valgt inn som styremedlem, Nexhat Domi som 1. varamedlem, og Dan André Syversen som 2. varamedlem.

I vedtektene står det at halve styret skal velges annet hvert år, for å hindre at hele styret kan bli skiftet ut på en ordinær generalforsamling. Pga en del nye valg i 2009, er nesten hele styret på valg i 2010. Derfor velges ca halvparten av de nye styremedlemmene inn for 1 år, slik at det blir balanse til valget neste år.

Vi starter året med et styreseminar på hytta Solviken i Engelsviken. Der var styret samlet en helg hvor vi hadde møter og planla, så godt vi kunne, 2009. Vi har hatt 25 ordinære styremøter med god deltagelse. Det har vært størst møtevirksomhet når det har vært enkelte store ting eller kamper som må planlegges.

Medlemsutvikling

 Medlemskap i Plankehaugen koster kroner 200,-, og vi endte på 3496 medlemmer i 2009.

 Nytt for året er at vi har begynt med familiemedlemskap. Et familiemedlemskap koster kroner 450,- og da kan 4 personer være med (2 voksne og 2 under 16 år). Alle må selvfølgelig ha samme adresse. Av totalt 3496 medlemmer var 119 familie - overhoder og 301 undermedlemmer til familiemedlemskapet.

 Vi har også valg å gå ned til 2 medlemsblader i året, da det er vanskelig å få noen til å skrive.

 Under siste ordinære seriekamp, valgte Plankehaugen å ha en protest, dette var det delte meninger om, hos våre medlemmer. 32 stykk valgte å trekke seg som medlem hos Plankehaugen på grunn av protestene, men 45 stykk meldte seg inn.  

 Turer:

Vi har fått merke at oppslutningen på de lange turene ikke er den samme.  Pga. dette ble bussturene til Trondheim avlyst.  Vi hadde også et par langturer hvor vi tapte en del penger fordi vi valgte å kjøre bussene selv om de ikke var fulle. En av årets høydepunkter var overnattingsturen til Ålesund hvor bussen var full av folk, og god stemning.

På 16. mai kampen mot VIF på Ullevaal var det god oppslutning, og mange busser kjørte innover, noen innom Saras Telt først. 

Vi tok sjansen og satte opp busstur til Polen når FFK skulle spille Europacup mot Lech Poznan. Det ble en laaang og varm tur (les: ødelagt aircondition - anlegg på bussen). Men de som var med var en kjempegjeng, tålmodige og positive. Det var i tillegg veldig gøy at FFK vant kampen der nede.

 Vi har måttet sette opp prisene noe i år, for at vi ikke skal tape på hver busstur.

 Sang/tribuneliv:

 Det har vært mye klager på stemningen på PH - tribunen i år. Det har vært alt for mange som har stått på feltet, og ikke bidratt til å øke stemningen, spesielt når det gjelder sang.  Dette har ført til mye frustrasjon.

  Vi avholdt et møte med temaet "Tribuneliv" hvor det ble foreslått ulike tiltak. Møtet var veldig positivt. Vi har delt ut sangark på feltet og på bussturene, slik at det ikke er noen unnskyldning at man ikke kan sangene. Det bedret seg noe, men vi har fortsatt mye å jobbe med videre.

 1903 Supporterkafé:

Kafeen har opparbeidet seg en fast kundekrets, og samtidig dukker det stadig opp nye folk. Dagrunn Hostad har vært daglig leder i år også, men gav seg ved nyttår, dermed tar Tommy Pettersen over ansvaret. Det serveres populære middagsretter og andre kafévarer.

Det er en flink gjeng som står på og jobber dugnad der, all ære til dem.

Nå skal 1903 pusses opp, og resultatet kommer nok til å bli kjempebra.  

 TIFO:

Når der gjelder TIFO er det Dan André og Ola som har hatt ansvaret. Dan har greid å samle sammen en gjeng som har møttes jevnlig på tifo - huset i løpet av sommeren.  På vinteren er lokalet ubrukelig pga frysetemperaturer, derfor har vi planer om å se oss om etter et nytt lokale.

Vi har fått malt mange nye og fine tostangs - flagg som vi har brukt flittig. Ellers har vi brukt ballonger, kasteruller, flagg, bluss og diverse andre små bannere.

 Økonomi

Plankehaugen har pr. 01.12.2009 en bank- og kassabeholdning på kr. 509 688,00.

Vi har i år investert i en del utstyr: kjøpt to biltilhengere, gjerder til ute - området og lignende. Vi har i 2009 feiret 10-årsjubileum med to fester som har kostet til sammen over kr. 100 000,00. Vi har også kjøpt aksjer for kr. 110 000,00 i Kjellærn Sportspub.

Tross disse investeringene og aktivitetene har vi et overskudd i 2009 på kr. 158 628,00. Plankehaugens kontanter og eiendeler har en verdi på kr. 904 617,00. pr. 01.12.2009. Vi takker alle sponsorene for stor støtte i året som gikk.

FFK

Fredrikstad Fotballklubb er grunnen til at Plankehaugen eksisterer. 2009 sesongen ble veldig spesiell. Vi skjønte tidlig at ting ikke var som de skulle, og at hvis det ikke ble tatt grep stod vi i stor fare for å rykke ned.

Det gikk som vi fryktet, og jeg tror ingen fotballentusiaster i Fredrikstad noen gang vil glemme da Sarpsborg 08 sendte oss ned i Adeccoligaen.

Under siste kamp i Tippeligaen valgte vi å "aksjonere" mot Runar Henriksen. Spillere var informert, og vi fikk støtte av dem.

Det kom masse reaksjoner etter aksjonen, både positive og negative.

Nå som ting endelig ser ut til å ordne seg for FFK, skal vi stå først i køen for å bidra til at byen samles, og at en ny glød blant folk tennes igjen.

FFK junior

I tillegg til å støtte FFKs seniorer, stiller vi også opp for juniorlaget. De senere år har vi vært juniorlagets største "sponsor", noe vi også har vært i 2009. Vi har hjulpet de med penger til treningsklær, ordnet i stand en auksjon, hvor inntektene ble gitt til juniorlaget, og i tillegg går Plankehaugens "Grasrotandel" (Norsk Tipping) direkte til juniorlaget. Til sammen har vi gitt i overkant av kr 85.000,- i løpet av 2009.

 Kjellærn sportspub

Tanken om å starte opp en sportspub i Fredrikstad har vært lekt med lenge. Men i høst valgte et par å ta tak i den, med mål om å starte opp før jul.

Det ble dannet et aksjeselskap hvor Plankehaugen har aksjemajoriteten.

Vi fant et bra lokale, med mye potensial, i kjelleren av Fokus Gården. Det ble revet, snekret, bygget opp igjen, malt osv. Enkelte holdt nesten på døgnet rundt. Det ble en trofast gjeng som stilte opp dag etter dag, og la igjen utallige dugnadstimer.

Fredag 18. desember kunne det endelig, etter en noe kronglete byråkratisk vei, innkalles til åpningsfest til Kjellærn Sportspub. Håpet er at puben virkelig kan få etablert seg, og at mange velger å ta turen dit.

 

Innkomne forslag

Under dette punktet var det kommet inn et forslag fra Gøran Karlsen. Han leste opp et brev han hadde forfattet og stilte seg kritisk til en del disposisjoner og ønsket en avklaring rundt hva som er Plankehaugens oppgaver. 

Styret tok hans innspill til etteretning og konkluderte med at Plankehaugen ønksket å gå tilbake til det Plankehaugen var for 3-4 år siden og sette fokus på det sosiale rundt hjemme-og bortekamper, samt å støtte opp om klubben

---------------------------

jaddajadda



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340