Husk meg
Brukernavn
Passord

Mitt siste ord i "Markus saken"

Flat Trådet Nøstet
Totalt 2 sider Alle

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 16 jul 05, 19:18
Dette her kommer til å bli en lang historie med masse skrivefeil og hvis du ikke gidder å lese dette så skjønner jeg det MEN HVIS DU LESER dette da kan det hende at du kanskje lærer noe eller tja forandrer meningen.
Først litt historie for dem som prøver å vise andre hva en ekte supporter er.
På mitt 10 årsdag fikk jeg sesong billett av min far. Billetten gjaldt for Maksimir stadion. Stadion for 65 000 (denne gangen før sittestoler var must) mennesker og der spilte Dinamo Zagreb. Sesong billett i Zagreb var ikke som her i Fredrikstad. Der var det egentlig årsbillett som en kunne benytte i hele året. Dette vil si først vår sesongen (der spilles det høst/vår) og deretter høstsesongen. Med nasjonalkupp og europakupp kamper ble det et sted mellom 50 og 60 kamper per år. Etter dette ble jeg solgt og selvfølgelig skaffet meg et nytt helt frem til 1987. 1987 fikk jeg faktisk gratis avgang på stadion. Fra 1981 begynte jeg å gå på bortekamper også. I gamle Jugoslavia ble vi (supportere fra Zagreb) sett på som nasjonalister, kyllinger (Zagreb var til dels kultursenter i tidl. Jugoslavia) og generelt som unge mennesker som andre unge fra resten av landet kunne vare misunnelige på. Derfor ble vi mål for mobbing og fysiske angrep i lang tid. I 1985 samlet seg 5 gutter (bl.a. meg selv) og sa at nok skal vare nok. Vi skal reise sammen og stå sammen så f…….. slik skjedde. Ja det var situasjoner hvor vi var 30 mot 200 men vi sto der sang slåss og fikk juling. Etter at vi fikk juling av hjemme supportere fikk vi også juling av politiet som etter hvert tok oss som sine faste kunder. Men vi ga oss ikke nei. Vi sto på og vokste . Helt frem til 1987 da vi gjorde stor bragd og som første supportergjeng i tidlg. Jugoaslavia jagde Beograd supportere på deres egen hjemmebane. 1988 ble vi første som tok igjen juling av politiet, vi sto bare der og sang og ville ikke vike en millimeter. Når vi ikke orket mer slo vi tilbake. Da startet represalier. Jeg vet ikke hvor mange ganger ble jeg tatt ned under tribunen og fikk juling. Husker ikke hvor mange ganger fikk jeg uventet besøk hjemme hvor de letet etter tja Gud vet hva. Men jeg (jeg var ikke alene om dette vi var sånn 10 stk. kanskje) ga meg ikke. Nei jeg fortsatte å komme på stadion. Jeg fortsatte å presentere mitt lag og min by. Alt avsluttet med en reise som gjorde oss fem til legender blant Bad Blue Boys. Men denne reisen kan jeg skrive om en annen gang.
Altså her står jeg som supporter. Kan også nevne at i 1990 etter regjeringsskiftet og like før krigen startet tok den nye ikke kommunistiske regjeringen navnet Dinamo. Ja jeg som ble kalt for nasjonalist i gamle Jugoslavia opplevde etterpå til å bli kalt jugo- og kommunist elsker fordi jeg sto på barrikader og kjempet om navnet Dinamo. Denne kampen fortsatte i 10 ja ti år og når en statspresident som Franjo Tudjman sender offentlig brev i avisa at klubben kommer aldri til å hete Dinamo så lenge han lever da vet dere hvor alvorlig dette var. Represjoner jeg opplevde før kan ikke en gang nevnes sammenliknet med dette hva mine kammerater opplevde i kampen om å få navnet tilbake… Og vet dere hva … ja VI VANT .. vi sto på vårt og en uke etter at Tudjman døde Dinamo ble igjen Dinamo. Vi ble gratulert av alle supportergrupper i Kroatia og mange andre i Europa. Ja for alle viste om vår kamp.

I 1990 flyttet jeg ti Fredrikstad og året etter begynte jeg å besøke stadion. Ikke ofte heller sporadisk men ja jeg var der for å se fotball. Ble med t.o.m. på bortekamp i Råde hvor FFK tapte 3:0. For meg var det utrolig å se at folk går rundt på stadion , spiser pølser og ser på kampen. Ikke øl , men pølser og kaffe. I tillegg ikke en eneste politimann å se. Og dessverre ikke en ensete syngende supporter. Tiden gikk og hja det ble kun 2. divisjon. LO; var her, Komarov, Glenn Rostad og svenskekjøp da… hja det var morsomt under Forsberg tiden. Og endelig da EGGEN , HARRY og TERJE kom begynte ting å skje. Ja Roy og Jon var der også. Jon kjente jeg fra før da… og det var morsomt å stå der midt på , le høre kommentarer klappe og … ja det var bra det. Men etter hvert begynte ting å skje ganske fort og vi er der hvor vi er. Jeg ble kjent med plankehaugen, tatt vel imot og ble på en mote forelsket på nytt. Klar til å gjøre hva som helst for klubben, spillere, supporterklubben og hver og enkel supporter.

Grunnen til denne skriveriene er egentlig ikke Ringberg saken men det som skjer med klubben akkurat nå. Men jeg må bare nevne Markus. La oss si det på denne måten. Ta for eksempell at Zoran tar ordet på fellesmøte og begynner å kritisere sjefens salgspolitikk foran alle ansatte og han Bjørn (sjefen da ) etter hvert kommer til Zoran og sier. Du Zoran bare så du er klar over dette så fra August måned vil jeg heller sende deg til å vaske biler (ikke at dette er noe elendig jobb) enn å la deg jobbe på delelageret. Ved siden av dette må du nesten regne at du kommer til å gå ned i lønn og spørs om du har jobb om par år da…. Hva ville Zoran gjort , ja da ville Zoran lete etter ny jobb. Nå er det slikt at jeg liker ikke Drillo og har ikke likt at han overtokk FFK men har egentlig ikke brydd meg mye om dette før ryktene begynte å gå. Alle har hørt Drillo krangle med Arne Scheie og når Arne må gi seg da vet vi hvor skoen trykker. I tillegg synes jeg at en klubbtrener bør vare mer opptatt av dette hva slags sanger en supporter synger for laget enn om den samme supporteren røyker på stadion. Arve vet jeg ikke noe om bortsett fra et jeg oppfattet ham som en kremmer og meget arrogant . At han ba meg om å holde kjeft på prestasjonsmøte i vinteren hjelper kanskje ikke mye på kjemien. Nå er det slikt at den samme Arve og Drillo har enda ikke funnet ut at det er på tide å forklare situasjonen i klubben. Arve til og med refser oss supportere.
Vi har hatt sjansen om å vare historiske. Ja vi skulle ha krevd hoder rulle og en offentlig forklaring. Hadde vi fortsatt i samme tempo som for par dager siden hadde mandag sett helt annerledes ut. I stedet for å få alt ut blir det akkurat samme og Arve kommer til å ha det siste ordet. Vi har gitt oss før vi egentlig begynte. Nei dette er ikke bare Markus ting men alt annet . Jeg har ikke tro på Hoås før han begynner å prestere, det samme gjelder Toth. Hvordan skal vi klare oss fremover. Hva hvis Ramberg fortsetter å bli skadet …Risholt vår eneste landlagsspiller og kriger er også på vei vekk. Kommer vi til å ha bra nok lag til å overleve. Skal vi ha spillere i stallen som er misfornøyde med tilstanden men tør ikke å si ifra. Nei dere .. i stedet for å fortsette der vi startet på torsdag, vi gir oss…. I stedet for å vinne respekt hos ledere i klubben, spillere supportere i Norge og utlandet … nei vi gir oss …
Dette er mitt siste innlegg i denne saken. Er veldig trist og lei meg et vi ikke tok sjansen men…
Jeg kommer til å stå på mitt. Skal gi alt for laget og synge i vei men du kommer aldri til å høre meg gi støtte til verken Drillo eller Arve….

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 16 jul 05, 19:35
Bravo, helt enig, Klokan!! Så lenge vi ikke står opp 100% og sier fra, vil de ansvarlige ta det som et tegn på at de kan gjøre akkurat som de vil! Og hvorfor i all verden skal vi ha respekt for dem når de ikke har respekt for oss??

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5568

Lagt til: 16 jul 05, 19:41
Artig historie, men helt uenig i konklusjonen din.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 16 jul 05, 19:46
Selvom ikke ting skjer nå, så vil Mokkelbost og Drillo bli fulgt med argusøyne på en helt annen måte enn tidligere. Så, i så måte har det nok hatt sin virkning. Ikke sånn å forstå at vi til enhver tid skal være uenig for å være uenige. Men jeg tipper med ett par tre tap på starten av høstsesongen og toth viser seg som et bomkjøp blir det noen som får ett forklaringsproblem........ Håper selvfølgelig ikke at det skjer.....

kenneth

A-lagspiller

Ble medlem: 14 mar 04
Innlegg: 698

Lagt til: 16 jul 05, 19:48
Utrolig bra innlegg, Klokan! Det er kanskje lett for meg å si dette 52 mil unna Fr.stad; men supportere; stå på, ikke la enkelte maktpersoner ødelegge (igjen) !

---------------------------

...savner byen, folket, Stjernen og FFK!



(I`ll be back)


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 16 jul 05, 19:51
Endret: 16 jul 05, 19:52
Uten at jeg nødvendigvis er enig i alt du skriver, Zoran, så vil jeg gi ros til innlegget ditt. For det første veldig interessant å lese.

Men mest av så gir det meg en god følelse å lese det. Ikke fordi jeg er enig i alt du skriver, men fordi det illustrerer "fenomenet fotball" i mine øyne, nemlig alle de følelsene som kan knyttes til denne egentlig så enkle, men sjarmerende sporten. Og nettopp det er viktig å ta vare på. Enten folk er enige eller ikke; Uten alle de følelsene og alt engasjementet som er rundt fotballen, så fotballen vært ingenting...

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"



Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


temp

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 3

Lagt til: 16 jul 05, 20:19
Endret: 16 jul 05, 21:23
Morsomt innlegg, men er totalt uenig i din konklusjon/ønske.

FFK er rimelig demokratisk organisert, og jeg mener man bør forsøke å følge spillereglene før man bryter dem.

Ønsker man Mokkelbost fjernet (ikke meg i mot-men ingen kampsak) så bør den saken være rimelig "enkel" Bli emdlemm i klubben, sørg for at mer enn 50% av medlemmene er enig med deg, og instruer FFKs styrerepresentaner i i FFK sport ASA om at de skal tislette ny sjef.

Klarer du ikke å få med deg 50% av medlemmene i FFK (klubb) har du heller ikke flertallets støtte og bør innfeinne deg med det!

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 16 jul 05, 20:26
temp ikke noe dårlig ment men jeg må bare bemmerke en ting.

det er merkelig at i dag er det flere her som støtter ledelse og kritiserer Ringberg (ikke du temp) enn før. Og mange av dem er medlemer av forumet siden Juli 2005 . Enten er denne saken og denne siden vekt enorm oppsikt eller har FFK ledelsen bedt folk om å mlede seg på forumet og ta dem i forsvar ... :D

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 jul 05, 21:13
Veldig interesant å lese dette Klokan, men jeg er litt i villrede hva du vil.

Du kommer fra en bakgrunn der slossing og juling var en del av det å være fotballsupporter og det er jo egentlig trist, det er ikke slik det skal være. Nå vant dere respekt som du sier, men du henviser her til virkelighet som er totalt ukjent for oss og virkemidlene dere måtte bruke er hinsides hva som er aksepterbart i norge. Vi har demokratiske spilleregler det er viktig å verne om, det er derfor det ikke er mye bråk på norske tribuner.

Og du kan debattere, snakke, skrive så mye du vil om denne saken, men må tåle å kanskje en dag kunne innrømme at du har tatt feil.

Jeg er ikke så sikker på at det er så mange som støtter ledelsen her, men at det er mange som mener at de ikke vet nok. Man kommer mye lenger ved å være diplomatisk og derved få folk til å høre på deg enn å skyte spurv med kanon.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


temp

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 3

Lagt til: 16 jul 05, 21:21
Opprinnelig postet av Klokan
temp ikke noe dårlig ment men jeg må bare bemmerke en ting.

det er merkelig at i dag er det flere her som støtter ledelse og kritiserer Ringberg (ikke du temp) enn før. Og mange av dem er medlemer av forumet siden Juli 2005 . Enten er denne saken og denne siden vekt enorm oppsikt eller har FFK ledelsen bedt folk om å mlede seg på forumet og ta dem i forsvar ... :D


Konspirasjonsteorier har jeg liten tro på, tror heller at endel tusen mennekser har fått greie på FFKsupporter via avisene, som ikke har vist om siden tidligere. +Alle skriveriene har jo gjort folk nysgjerrige...

Jeg har stusse på at tidlgiere har det vært et fåtall brukere som har gått igjen i debatten.

Selv har ejg også ikke set tebhovet for å mene noe før nå...

ffkforalltid

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 7

Lagt til: 16 jul 05, 21:21
Opprinnelig postet av Klokan
temp ikke noe dårlig ment men jeg må bare bemmerke en ting.

det er merkelig at i dag er det flere her som støtter ledelse og kritiserer Ringberg (ikke du temp) enn før. Og mange av dem er medlemer av forumet siden Juli 2005 . Enten er denne saken og denne siden vekt enorm oppsikt eller har FFK ledelsen bedt folk om å mlede seg på forumet og ta dem i forsvar ... :D


Jeg skjønner et dette var en ørliten fleip fra din side. Men jeg forstår også at mange vil forstå det slik. Derfor vil jeg forklare hvorfor det står juli ved siden av mitt nick. Jeg har kanskje ikke vært så aktiv på forumet. Likevel har jeg vært meget aktiv på kamper og i andre anledninger hvor FFK kan støttes. Men så fikk jeg se siteringer fra flere aviser hvor det står at FFKs supportere vil at ledelsen skal gå. Men jeg var ikke enig i dette og ville bare legge frem at det var faktisk i hvertfall en FFKsupporter som støtter ledelsen fortsatt. Derfor laget jeg meg et nick og bestemte meg for å svare på endel av meningene her. Til slutt vil jeg avslutte med at uansett hvor uenige vi supportere er i forhold til Markus-saken og ledelsen så husk at vi støtter et lag og en by! La oss i hvertfall stå samlet når kampene starter igjen!!

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 16 jul 05, 22:03
Endret: 16 jul 05, 22:05
Opprinnelig postet av DeKjök
Veldig interesant å lese dette Klokan, men jeg er litt i villrede hva du vil.

Du kommer fra en bakgrunn der slossing og juling var en del av det å være fotballsupporter og det er jo egentlig trist, det er ikke slik det skal være. Nå vant dere respekt som du sier, men du henviser her til virkelighet som er totalt ukjent for oss og virkemidlene dere måtte bruke er hinsides hva som er aksepterbart i norge. Vi har demokratiske spilleregler det er viktig å verne om, det er derfor det ikke er mye bråk på norske tribuner.

Og du kan debattere, snakke, skrive så mye du vil om denne saken, men må tåle å kanskje en dag kunne innrømme at du har tatt feil.

Jeg er ikke så sikker på at det er så mange som støtter ledelsen her, men at det er mange som mener at de ikke vet nok. Man kommer mye lenger ved å være diplomatisk og derved få folk til å høre på deg enn å skyte spurv med kanon.


Nå bør du lese det jeg skrev en gang til. har ikke med et eneste ord meld at jeg vil ha noe slikt her ... tvertimot jeg er glad at jeg slipper å se meg bak skulderen hver gang jeg skal på fotball kamp. jeg ville bare vise at en kan komme langt med å stå på for sine meninger. Hele innlegget ble inspirert av, ja du kan kalle det "skuffelsen" . her kokte det om torsdag og hoder skulle rulle som bare det men nå ser det ut som om det er kun oss enkelte som fortsatt står på sitt. Jo jeg håper jeg tar feil i motsatt så må vi tåle enda flere nederlag ... og det vil vi ikke.

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 jul 05, 22:42
Jeg mener heller ikke at du antyder at du vil ha vold her, men du vil vise at du kommer langt ved å stå på, greit. Men du går rimelig hardt ut å jeg ser ikke hvordan du kan være så sikker i din sak at du aldri vil gi hyllest til hverken Drillo eller Mokkelbost.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 16 jul 05, 22:45
ja dumt av meg akkuratt å skrive aldri ... det sies jo ikke for ingenting "aldri si aldri" ... jeg kan redigere dette til : " det skal mye til ...."

Og hyllest er i det sterkeste laget ... :D

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 17 jul 05, 21:35
Det er fortsatt tid til å bli enig om hva vi gjør i morgen på kampen ....

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


ozy-fredrikstad

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 18

Lagt til: 17 jul 05, 21:47
enig,klokan!! arve er en arrogant klyse!! må bort...

ffk-planken

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 2

Lagt til: 17 jul 05, 22:03
hva er det for noe kødd at de skal selge alle de gode spillerne til ffk??? ut med markus ut med risholt... sikkert mange fler også

ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 17 jul 05, 22:06
Hallo !
Skjerpings alle man nå er det vel nok med klaging på FFK systemet syntes ikke dette var en spessiel lur avgjørelse jeg heller men når det er nok så er det det
Fotball er fotball
Ikke sett Enkeltspillere høyere Enn VÅR elskede klubb

---------------------------

1 plass. 2005


antivif4evah

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 17 jul 05, 22:24
Vi må ikke bare skylde på en enkelt,når vi engentlig ikke vet hva som har skjedd! det er jo to versjoner av saken!! Jeg skal desverre bort å får ikke kommet på kampen i morgen!!*snufs snufs* men jeg syns dere skal ha en banner me noe om at Roger må bli!!!!
Dere får heie litt ekstra fra meg da!!!:ffk:

---------------------------

"Som people belive football is a matter of life and death.

Im very dissepointed with that attitude!

i can assure you it is much,much,much more inportant than that!!"

Bill Shankley tidligere Liverpoolmanager.

"Røde og hvite


ffk-planken

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 2

Lagt til: 17 jul 05, 22:29
men vist vi da setter klubben høyere... hva skjer da?? jo de selger alle spillerne og kjøper nye bom-kjøp.

Propellen

A-lagspiller

Ble medlem: 26 jan 05
Innlegg: 277

Lagt til: 17 jul 05, 22:35
Opprinnelig postet av ffkerkonge
Hallo !
Skjerpings alle man nå er det vel nok med klaging på FFK systemet syntes ikke dette var en spessiel lur avgjørelse jeg heller men når det er nok så er det det
Fotball er fotball
Ikke sett Enkeltspillere høyere Enn VÅR elskede klubb


Pass på så ikke DU setter Adm. Dir høyere en VÅR elskede klubb.

---------------------------

" – Det skal veldig mye til før jeg drar herfra. Jeg har jo en familie å tenke på, sier landslagskeeperen."


ffk-thomas

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 370

Lagt til: 17 jul 05, 22:50
Bra innlegg, Klokan! Jeg skjønner poenget ditt om å stå sammen om det vi kjemper for. Men nå er det litt vanskelig å vite hva som er sant-usant, og derfor vanskelig for meg å delta i noe aktivt overfor klubben. Hvis det var forståelig... :p

vidar_hansen

Knøttespiller
Ble medlem: 14 sep 04
Innlegg: 53

Lagt til: 17 jul 05, 22:56


Takk for et kjempebra innlegg. Du er virkelig en som har forstått sakene her. Jeg er 100% enig. Det er FFK som gjelder og det er vår klubb. Vi som har vært FFK supportere siden vi ble født. Jeg og min kamerat stod på det vi kunne for å få FFK til å snu gjennom våre kanaler mhp Markus saken. Vi ringte også Markus blant annet, og han ville jo bli, men møter en kald skulder. Han er antagelig den spilleren som har blødd mest for laget av samtlige og han var kaptein for laget vårt. Hvis ikke han skal kunne få si ifra når man ser på en video så er det jo ikke mulig. Det er også merkelig at vår kaptein og kanskje viktigste spiller som har ca et halvt år igjen av kontrakten sin med klubben og er 29 år ikke får seg forelagt et nytt kontraktstilbud. Raymond Kvisvik uttaler at det er normalt å få kontraktsforslag senest et år før kontrakten går ut.

Jeg synes at dere skulle gjøre en markering på stadion i morgen mot det som har hendt. Det vil garantert gi masse oppmerksomhet, og det eneste som gjelder er å si ifra. Men jeg tror det er veldig viktig å ha en plan og en strategi med markeringen. Og hvis dere får til det så kan det bli knall bra.

Nå går også Roger Risholt GRATIS. Jeg spør meg hva de driver med. En spiller på 26 år går gratis midt i sesongen, og han har et og et halvt år igjen av kontrakten sin. Han var vår beste spiller i fjor og ledet lenge VG børsen. Er det mulig å forvalte våre verdier så utrolig dårlig? Spillerne er jo klubbens aktiva og dersom Roger skal selges må de jo vente til han blir skadefri og få en god pris for han.
En mulig markering er jo å synge for Markus og Roger. Det er jo ennå mulig at Roger kan bli. Jeg er helt sikker på at vi har behov for Roger utover høsten.

Og en ting til jeg kommer til å bue hvis Mokkelbosten viser seg utpå der. Han er ikke vår mann. Det er ikke mulig å oppføre seg så til de grader arrogant som han gjør. Han kunne jo i det minste være bitte litt ydmyk i forhold til det som har skjedd.

Jeg ser flere farer i laget vårt nå, og det verste er i mine øyne at Steinar Sørli rett og slett ikke holder jevnt god tippeligastandard. Han stod noen prakt kamper i starten, men har siden fallt i prestasjonsnivå fra kamp til kamp og gjør merkelige ting i kampene. Jeg mener vi har et stort keeper problem som til slutt kan sende oss inn i nedrykksstriden. Du er jo gammel keeper og ser vel kanskje dette du også. Alexander er etter min mening god nok i massevis, men så lenge FFK ikke vil satse på han av ulike grunner må vi ha en ny keeper.

Videre er det jo merkelig at de unlater å tegne ny kontrakt med Brian West nå som han er halvskadet. Når han er halv frisk så er han jo en konstant trussel mot motstanderlaget. Det er jo mye smartere å forlenge kontrakten med Brian nå enn å vente til han blir frisk og prisen stiger.

Jeg mener også at Drillo ikke kan være hovedtrener. Bytt roller og la Eggen være hovedtrener.

Og Zoran det ville vært veldig gøy å høre om den reisen deres.. Bad Blue Boys

StianLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 17 jul 05, 23:31
Ja Zoran vil høre den historien din om bad blue boys. Og Zoran jeg er helt enig i det du skriver!

---------------------------

Sensuren til admin er `bra`


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 18 jul 05, 00:55
Jeg syns FFKs ledelse skal ha fokus på hvordan FFK skal forvaltes, og ikke på hvilke spillere som er lydige overfor trenern, eller hvem som har rett til å ta hvilke avgjørelser.

Jeg synes ikke det virker som om FFKs ledelse akkurat nå forvalter FFS ressurser på en god måte akkurat nå, eksempelvis er det meningsløst å gi bort en potensiell landslagsspiller midt i sesongen.

FFKs ledelse vet like godt som oss at en spiller som trener hardt, spiller godt, og går foran i troppen blir "satsa på". Så når dette blir brukt som argument for at man slipper Markus og Roger på denne måten, så er det kun et skalkeskjul, og det er noe annet som *egentlig* ligger bak. Jeg vet ikke hva det er, men det er et eller annet bak, det er jeg sikker på.

FFK har akkurat nå et ledelsesproblem. Dette er jeg helt sikker på, for det er så store åpenbare ulogiske avgjørelser fra ledelsen for tida. FFK må i sin organisasjon ha en klarere kommunikasjonsstrategi for å oppnå de mål man har satt seg. Man må ha en strategi for hvordan man skal få en god tropp med spillere som vil blø for drakta. Det å si "du vil ikke bli satsa på" til en 29-åring er rett og slett totalt ufølsomt og uintelligent. Man må ha en strategi for hvem som skal tilbys kontrakter når, og hvem som skal ha noe å si på hvem som skal være i troppen. Det virker som om man nå selger Ringholm fordi man *kan* selge Ringholm, ikke fordi man faktisk ikke har bruk for ham.

Jeg ville hate å se FFK bli redusert til et forbanna VIF mht spillere og spekulasjoner. En FFK-spiller skal spille i FFK fordi han ønsker det, ikke fordi vi gir fetere lønninger enn alle andre.

Helt til slutt vil jeg si at det å ha et overgangsvindu i juli er tullete, skaper usikkerhet, omrokkeringer og skalting og valting med spilleres framtid. I tillegg kommer spillere i en dobbeltroller som man for få år siden ville finne svært betenkelig. Spillere har en jobb, og de spiller ikke bedre av å vite at de risikerer å bli sendt vekk fra en klubb midt i en sesong.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 18 jul 05, 02:02
Endret: 18 jul 05, 02:05
Opprinnelig postet av Klokan
her kokte det om torsdag og hoder skulle rulle som bare det men nå ser det ut som om det er kun oss enkelte som fortsatt står på sitt.


Ikke feigt å endre mening vet du Klokan:cool:
Når det er sagt, jeg vil fortsatt at 2 personer skal ut; Baltazar, og ikke minst mannen som bare henvender seg med respekt, til personer med "høy rang". Han vil jeg personlig være med "å jage til perrongen".

---------------------------

Macka fra start!


guggen

Knøttespiller
Ble medlem: 12 jan 05
Innlegg: 29

Lagt til: 18 jul 05, 22:08
Zoran,

Du gjør en god jobb. Etter at du har begynt å lede plankehaugen har det blitt bedre. Du har alltid glimt i øyet og er god til å få med deg folk

FleXUS

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 05
Innlegg: 105

Lagt til: 18 jul 05, 22:11
vet ikke om jeg skal le eller gråte av enkelte innlegg...

det blir mine siste ord :D

---------------------------

"Trying is the first step towards failure" Homer Simpson



Flat Trådet Nøstet
Totalt 2 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340