Husk meg
Brukernavn
Passord

Fremtiden: uten Ringberg/Roger med Drillo

Flat Trådet Nøstet
Totalt 2 sider Alle

Halvorsen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 4

Lagt til: 17 jul 05, 19:23
Fremtiden med Drillo.
Det kommer til å gå nedover med FFK. Jeg har noen venner som holder med andre lag enn Fredrikstad. I fjor syntes de Fredrikstad spilte veldig underholdene. Og foruten deres egne lag likte alle å se Fredrikstad-kamper. Ikke for det de håpet FFK skulle vinne, men fordi at kampene som FFK spilte alltid var underholdene og det ble skapt mange sjanser. I år sier de derimot at FFK har gått fra å være det morsomste laget i Eliteserien til å bli det kjedligste. Dette er alstå nøytrale folk som driter i Drillo / Eggen diskusjonen.


Mange mener at Drillo må få tid osv. Problemet er bare at vanlige Fredrikstad folk kommer på stadion for å bli underholdt. Disse vil ikke overtid betale dyrt for å se gampefotball. Og selv om ikke gampefotball er den egentlige filosofien til Drillo ER det dette som faktisk er resultatet.

Klarer ikke dere Drillo-beskyttere å se den enorme forskjellen i måten angrepene til FFK er bygd opp i år kontra i fjor? Hvis dere ikke ser at dette vil ikke vanlige folk se på over tid - bør dere ta av FFK-skjerfet som er bindt fast rundt øynene og tenke tilbake på fjorårssesongen og måle det med kælkefotballen som spilles i år.

Det er ikke snakk om å være god eller dårlig supporter. Det er snakk om klubbens fremtid. FFK har ridd på en medgangsbølge i flere år og spilt underholdene og offensiv fotball. Til og med på våren i fjor spilte vi underholdene fotball selv om det ikke ble mange poeng. Men det hjelper ikke over tid å ta poeng med Drillo når spillet stinker gamp, og det gjør det til de grader. Jeg garanterer tilskuersvikt hvis Drillo fortsetter.
GARANTERER!

Olavesen

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 des 03
Innlegg: 1389

Lagt til: 17 jul 05, 19:30
INGEN i hele det lange landet vårt er nøytrale når det gjelder Drillo. Det var ikke akkurat bare lange flate ballær på vingæne med KTE i fjor heller, og vi var LANGT ifra å være det laget som skapte flest sjanser!

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 17 jul 05, 20:52
Men er i år det laget som skaper minst ....
Å se dem å legge seg bak på mot Lillestrøm når vi lå under med 0:2 fikk meg til å se rødt og skrive mitt første innleg at vi snart må bli kvitt drillo ....

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


olex

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 4

Lagt til: 17 jul 05, 21:09
Endret: 17 jul 05, 21:11
Det hadde vært likegyldig hvem som trente FFK dersom laget hadde spilt underholdene fotball og dersom spillerne hadde gitt 100% i hver takling,hver kamp.Men når Drillo tok over var et av hans første utsagn at fotball ikke dreier seg om underholdning,og at han var lei av det underholdningspresset.

Etter vårsesongen i fjor hadde vi ni poeng.I år har vi seksten.Spillerne visste spilleglød i fjor og ga alt i kampene.Problemet var bare at vi ikke hadde godt nok lag på vår-sesongen i fjor.Etter ferien ifjor fikk laget forsterkninger og ble det nest beste laget(etter Vålenga) og vi sikret oss fornyet kontrakt.I år har laget vært preget av endel skader,men ikke bare det.Spillerne har vært veldig forsiktige med å kritisere spillestilen.Vi som har sett på har vært nødt til å se et forsiktig,nølende FFK-lag som har spilt med en stakkars spiss på topp.Dette har verken spillere eller tislkuere likt å se på.Vi har riktignok fått endel poeng,men det har gått dårligere å dårligere den siste tiden.

Da Ringberg kritiserte spillestilen endte det med salg.Det samme har skjedd med Risholt nå.Penger er viktige for at klubber skal overleve,men man kan ikke selge to viktige spillere av den grunn.Da burde man kanskje heller ha spart seg for å hente "forsterkninger".Kvisvik er absolutt en spiller som vil forsterke laget.De andre spillerne blir det spennende å se på.Kanskje de vil forsterke laget også,men problemet ligger fortsatt på treneren.Det hjelper ikke med forsterkninger dersom spillegløden ikke kommer tilbake.Det er trist å se et FFK lag hjemme på stadion som starter i 4-5-1 formasjon. La oss for lagets del håpe Knut Torbjørn Eggen snart får tatt over skuta igjen slik at vi som elsker FFK ikke får se et lag i fullstendig oppløsning.Det tror jeg kommer til å skje dersom ikke noe skjer snart...

---------------------------

olex


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 17 jul 05, 21:17
Vi solgte kun en spiller. Den andre gårdessverre gratis. Når det gjelder Kvisvik. husker dere Brann kampen i fjor. Spør ham selv om det ikke var "Raymond elsker Fredrikstad" som vekket tankene hannes om å komme tilbake. Nei jeg skal ikke si at ledelsen ikke gjorde noe i det heletatt men Kvisvik ville kommet tilbake uansett hvem som holdt forhandlinger . Ikke p.g.a. sangen selvfølgelig men at den vekket noe ........

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


olex

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 4

Lagt til: 17 jul 05, 21:23
Blir Eggen den neste som går???

---------------------------

olex


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 17 jul 05, 21:28
Føler meg ganske sikker på at det er KTE som drar som neste mann etter Riholten. Jævlig synd spør dere meg, men man visste vel hva man gjorde når man ansatte drillo i sin tid?

:ffk::ffk::ffk:

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 17 jul 05, 22:02
Som FFK supporter har jeg alltid fått høre av flesteparten av andre lags supportere: "Har alltid likt FFK", "håper dere rykker opp - dere hører jo hjemme i toppen", "håper dere klarer dere" osv. Dette har imidlertid forandret seg drastisk i det siste.
For å ta de siste bortekampene som eksempler, var jeg innom pubene til både Lillestrøm- og Stabæk-supporterne både før og etter kampene. Der var det imidlertid mange som hadde lite fint å si om klubben vår, og flere som til og med håpet at vi rykker ned!

Snakket dessuten i går med en person som kunne fortelle meg at han de siste 20-25 årene hadde pleid å kjøre fra Follo-området til Fredrikstad sammen med en eller to kamerater for å se 2-3 kamper hver sesong, selv om han ikke regnet seg først og fremst som FFK-supporter. Men han hadde alltid hatt sansen for FFK, og likte å se noen kamper hver sesong. Nå hadde han imidlertid bestemt seg for at han ikke gadd mer.
Det finnes nok en del folk som ham - som uten å være først og fremst en fullblods FFK-supporter, ser en og annen kamp. Hvor mange andre av disse tenker som denne karen?
De fleste FFK supportere vil jo gå på kamp uansett hvor dritt lei de er forskjellige ting eller personer i klubben, men det samme er nok ikke tilfelle med en mer "nøytral" supporter - en "part timer" som kun ser en og annen kamp...

antivif4evah

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 17 jul 05, 22:31
Jeg tror ikke salget av Ringberg vil bli en så stor forskjell!!Heller ikke sånn supernegativ til Drillo men noen ganger så spiller de rett og slett dumt!! Men jg syns vi blir litt sytete når vi sier det er Drillos feil!!!!!!!Det er også "gutane" som må ta tak i seg selv å begynne å spille fotball!!!!!!!!

---------------------------

"Som people belive football is a matter of life and death.

Im very dissepointed with that attitude!

i can assure you it is much,much,much more inportant than that!!"

Bill Shankley tidligere Liverpoolmanager.

"Røde og hvite


Halvorsen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 4

Lagt til: 17 jul 05, 22:53
Endret: 17 jul 05, 22:56
Kvisvik passer ikke inn i Drillo-fotballen. Han er avhengig av å ha ballen mye i beina. Tviler på at han blir en suksess slik alle skal ha det til.

Faen altså! Jeg liker det ikke. Før var alt positivt når jeg tenkte på FFK, etter at Drillo kom er det så jævlig mye negativt. Og det er ikke fordi jeg hater Drillo. Har hatt fantastiske øyeblikk med Norge, men at han skulle bli trener for FFK i klar medgang var utrolig dumt. Hadde vi ligget i 2div i dag ville jeg ha jublet hvis Drillo hadde overtatt, men etter at Eggen tok oss opp fra sumpa med offensiv fin fotball - ja så er det en virkelig nedtur at Drillo med sin fryktelige kjedelige fotball får ødelegge alt Eggen har bygget opp.

Eggen fotball og Drillo fotball er nesten helt det samme sier Drillo

PISSPREIK!!!!!!!!

Alle ærlige mennesker ser at det er enorm forskjell på hvordan vi spilte i fjor kontra i år.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 18 jul 05, 02:28
Tilstanden i klubben vil måtte ende med et oppgjør. Spillernes mangel på motivasjon og humør kommer som følge av mangel på tilstedeværende, engasjert og kompetent trener. Hvem har stått å måttet forsvare FFK etter nederlagsrekka den siste tiden? ... Eggen Jr. Hvorfor? Jo for Drillo er vel på vei til toget sammen med Moklebust.
Veldig lite rimer i klubben nå, direktør og trener bor 10 mil unna.

Direktørens bortimot første ord når han kom, var at han gledet seg til å flytte til byen, dernest kom han med en rektortale om hvordan vi skulle drifte en supporterklubb. Det første var en løgn, det andre var en fornærmelse (les, vinner av supporterkonkurransen 2004:-)) Etterpå har han bare fortsatt å imponere.

La oss håpe at Kvisvik sin inntreden er et tegn på at Eggen skal overta. Kan ikke tenke meg at det var Drillo som satt opp ønskelista med Kvisvik på topp.

---------------------------

Macka fra start!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5568

Lagt til: 18 jul 05, 09:46
I fjor spilte FFK underholdende. Javel. hvis det er mer underholdenede å tape de kampene man er spillemessig underlegne så. Forskjellen på FFK i år og i fjor er bedre defensiv organisering. FFK er dessuten blant de lagene i TL som benytter færrest langballer.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


keiko

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 18 jul 05, 09:50
vi må ikke glemme at FFK har tatt fler poeng. vi må heller ikke glemme at det vi har gjort frem til ferien er på en måte ett under. se den skade rekka vi har hatt. hadde drillo bare kunne tatt frem dem beste av dem vi har så hadde vi hatt enda fler poeng, men nå kan drillo det. Raio i topp form skal vi se at vi nærmer oss royal spill i år.. ;)

---------------------------

se jeg har gjort siden min enda bedre http://keiko99.net det er norsk forum og det er nytt. ta en titt da


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 18 jul 05, 10:23
Endret: 18 jul 05, 10:25
Glem poeng da. Det er vel ikke antall poeng som er poenget. Halvparten av dem har vi ranet til oss allikevel.

Poenget er at bortimot hele spillergruppa er misfornøyd og uten gnist. Enkelte gruer sågar til å dra på trening. Det er 3 spillere som har turt å ta bladet fra munnen på spillermøter, og komme med konstruktiv kritikk. Ringberg, Risholt og Enerly. Enerly er vel ikke på vei bort, men han har vel ikke sprudlet under Drillo han heller.

Drillo er jo ikke tilstede i det hele tatt. Kommer med toget og reiser tilbake med neste. Ikke interessert i debatt i media (forståelig nok), men heller ikke i miljøet, og han er altfor sta/sær/usosial til å debattere med spillerne på en saklig måte.

La oss få tilbake en trener som er tilstede, og bryr seg om klubben vår.
Mangt og mye, både positivt og negativt, kan sies om Eggen som trener, men engasjementet dere, savner dere ikke det hos Drillo?

---------------------------

Macka fra start!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 18 jul 05, 10:27
Et godt innlegg, djpete!

Skal man først kritisere Drillo, så får man ta ham på hans svakheter, og det er nettopp de du treffer med innertier!

Når det stort sett er Ahlsen som leder treningene, så blir det litt feil. Drillo kan enormt om fotball, men alle oss supportere ønsker en mer engasjert trener ala keiko. Det er jo det som er moro!

Alt det andre han derimot blir kritisert for ang. Ringberg og Risholt er talentløst. Drillo har kun vært ærlig og sagt at de ikke er gode nok / ikke kommer til å bli satset på videre.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 18 jul 05, 10:36
Drillo er vel egentlig kjent for å skape et godt miljø for samhandling da. Det var jo nettopp det gode miljøet og at Drillo fikk spillerne til å tro på undre som ga Norge suksess.

Jeg er enig i at FFK ikke har vært morsomme å se på iår og selv er jeg ikke fremmed for at Eggen tar over igjen. Jeg skjønner negative uttalelser fra andre supportere, men Drillo har aldri hatt en skikkelig tropp til disposisjon. Dersom det har vært mye negativ fokus fra Risholt og Ringberg så kan det også ha forsuret miljøet. Men Risholt har sålangt bare uttalt seg positivt om Drillo.

Jeg synes det heller ikke er bra at flere her bruker argumenter som fex "at flere gruer seg til å dra på trening" som bare er rykter. Det er tungtveiende argumenter som bør dokumenteres.

At Drillo kanskje er for lite tilstede er ikke bra.

Og hvorfor skal vi følge AM til perrongen når han har gjort en god jobb mht innkjøp?

Husk også at Drillo stemples som sær og sta fordi han fex hater røyk og aksepterer ikke det av spillerne sine. Det er allment kjent at røyk er helseskadelig og ødelegger lungekapasitet, det er ikke sært, men bra at en trener er knallhard der. Alle som røyker underpresterer.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 18 jul 05, 12:38
Mener ikke å være kvervulant, DeKjøk, har stor respekt for meningene dine og ikke minst måten du skriver på, men vi har forskjellige meninger om dette. Og mine er vel like bastante som dine.

Opprinnelig postet av DeKjök

Jeg synes det heller ikke er bra at flere her bruker argumenter som fex "at flere gruer seg til å dra på trening"

Tror bare det er jeg som har brukt dette argumentet, og det er stor forskjell på "enkelte", som jeg sa og flere, som du siterer.

Opprinnelig postet av DeKjök

Og hvorfor skal vi følge AM til perrongen når han har gjort en god jobb mht innkjøp?

AM er vel ikke ansatt for å sørge for gode innkjøp, den jobben skal vel ASA sørge for i fremste rekke. AM er ansatt som brobygger og for å samle trådene i klubben. Han skal være klubbens ansikt utad, og medlemmenes "ledestjerne", men å kalle han så mye som julestjerne ville fornærmet mang en blomst.
Han er ikke rett mann etter min mening.

Opprinnelig postet av DeKjök

Husk også at Drillo stemples som sær og sta fordi han fex hater røyk og aksepterer ikke det av spillerne sine.

Argumentene nå går jo på at Drillo ikke bryr seg om noen ting rundt spillerne. At han hater røyk er jo en ting, men det finnes langt flere ting å snakke med folk om, enn røyk og geografi. F.eks spillertaktikk:p


---------------------------

Macka fra start!


Observatør

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 3

Lagt til: 18 jul 05, 13:24
Lurer litt på FFKs` ledelse sine mål og visjoner for fremtiden. De ansatte Eggen i 2002 og han utviklet en spillestil som ga resultater også i Tippeligaen, i tillegg til at det var underholdende fotball. Den defensive spillet var dog ikke så bra, men det ble bedre etter at Piroja kom. Derfor lurer jeg på hvorfor ikke FFK ansatte en trener som kunne videreføre og videreutvikle den filosofien som Eggen har utviklet i FFK? I stedet ansetter de Drillo med en helt annen filosofi enn Eggen. Nå ser vi tydelig at Drillo er i ferd med å bygge opp sitt "eget" lag. Dette har ført til at Markus og trolig Roger forsvinner fra klubben fordi de ikke passer inn i systemet til Drillo. Ok, "gamle" Markus har ikke prestert så bra i år, og det har heller ikke Roger. Det samme kan sies om Enerly. Men disse tre er alle gode spillere som var gode under Eggen. Jeg er overbevist om at disse tre hadde prestert bedre med en annen spillestil. Er derfor også veldig spent på hvordan Kvisvik vil fungere under Drillo. Hva skjer når Drillo gir seg etter neste sesong (eller kanskje før...)? Ansetter da FFK en ny trener som også skal bygge sitt eget lag? Kontinuitet er et stikkord, og mange suksessfulle klubber både nasjonalt og internasjonalt er preget av kontinuitet både på spiller- og lederside. Det er synd ikke FFK har klart å videreføre det gode fundamentet Eggen bygde.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 18 jul 05, 13:53
Nå har vi kommet til sakens kjerne, Observatør, spørsmålene du reiser er de viktigste som bør stilles til klubbens ledelse. Eggen har sin stil, Drillo har sin, Nordlie har sin, men hvilken stil vil klubben at trenerne skal ha for å passe inn i FFK-systemet? Hvem skal eie det sportslige ansvaret over en 10-års horisont? Kompetente mennesker i klubben, eller en eller flere tilfeldige trener ? Ting har gått fort med FFK de siste åra, dette spørsmålet blir det viktigste for videre suksess.

Halvorsen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 4

Lagt til: 18 jul 05, 15:34
Det er ikke bare spillerne som har mistet gnisten. Jeg sitter på hovedtribunen og rundt meg momles høyt om hvor kjedelig vi spiller - også når vi vinner. Det hjelper ikke at enkelte hobbysupportere maser om lojalitet osv når den vanlige mannen i gata synes at Fredrikstad fotballklubb spiller drita kjedelig. Disse driter fullstendig i ett par hundre mann som roper om lojalitet og at vi må stille oss bak klubben. De husker hvor gøy det var på FFK-kamp i fjor og føler hvor kjedelig det er i år. Resultatet er at om ikke lenge vil mange av dem finne på noe annet enn å dra til Fredrikstad stadion. Og da hjelper det ikke mye å skrike om lojalitet og støtte til styret og Drillo.

Stinger

Knøttespiller

Ble medlem: 04 mar 04
Innlegg: 67

Lagt til: 18 jul 05, 17:14
Da Eggen kom til Fredrikstad i 2002 overtok han en klubb som hadde lagt med brukket rygg i nærmere 20 år.
Det er flere grunner til at klubben var kommet i en slik posisjon, men stort sett kan dette forklares med en elendig ledelse i klubben. Utvikling var et fremmedord.
At vi var så heldige å få en kapasitet som Eggen til Fredrikstad, kan kalles en Gudegave. Eggen var mannen som torde å hoppe ut i beddet og røske vekk ugresset.
Med seg tok han Harry Hansen (kall ham gjerne Harry Klein), bak på sykkelen sin. Sammen snakket de om hvordan FFK kunne bli som Rosenborg, med en åpen "brakke", hvor man åpnet dørene for byens innbyggere og dekket til lunch en gang i uken. FFK skulle følge RBK-modellen og være åpne i alt de foretok seg. Dette klarte tospannet å få til og de fikk god økonomisk handlefrihet av byens egen Onkel Skrue. Smarte spillerkjøp a`la Ringberg og Risholt ble foretatt. Dette førte til en sportslig suksess som på rekordtid førte laget til Tippeligaen, en prestasjon det har blitt snakket om langt utover landegrensene. Nå var vi der! Hva ville bli det neste? Folk snakket om Medaljer og Royal League innen få år!
Eggen klarte sågar å konkretisere et nytt Stadion, som så mange har drømt om i mange år. Mannen var helten og symbolet på vekst og fremgang.

Så plutselig skjedde noe.. Eggen ønsket mer tid til familien og ønsket en passiv assistent-trener rolle det neste året.
Inn kom Drillo. Og så Arve da.
To elementer som sammen har klart å rive ned det meste av det Derrick og Harry Klein hadde skapt. Borte er åpenheten, engasjementet og ikke minst den underholdene spillestilen som har kjennetegnet laget siden 1903. Den lutryggede geitebukken og det musegrå eselet er i ferd med å drive vekk våre store sønner. Ringberg er borte, kapteinen vår, den store helten vår, solgt for en sum vi ikke får vite om selvsagt (jeg tror det må være 30 sølvpenger de fikk for ham..). Risholt er vekk i morgen, terrieren vår, vår første norske landslagspiller på nesten 20 år, sørlendingen som bare Eggen hadde tro på. Gratis til Århus!? Drevet vekk av våre nye ledere, som sammen er enige om at fotball ikke er underholdning og at supporterne i byen er en gjeng med sytepaver. Dette er altså dagens beholdning. Jeg gråt i går og jeg gråter i dag.

Men.. Jeg møter likevel opp på stadion idag for å se treningskampen mot Enga, for å se Kvisvik og Toth, kanskje også Raio. Men mest av alt for å bruke stemmen min for å synge for Markus, Roger og Knut Torbjørn. Våre helter.

Eggen kan du være så snill å ta over roret igjen? Fossen nærmer seg nå. Jeg hører suset.

Jeg hører også at toget til Oslo blir ropt opp. La oss følge Drillo og Arve til perrongen. On-Way-Ticket, sponset av oss som gråt i går og som gråter idag.

---------------------------

Stinger

-Supporter i alle vindretninger


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 18 jul 05, 17:25
Endret: 18 jul 05, 17:26
Hvem tar besluttningene vedrørende spillersalg. Jeg har helt klart trodd at Drillo var den som ga beskjed om hvem som skulle selges. Men det ser slett ikke slik ut i dette intervjuet.

Sitat Drillo ; jeg er også forundret over hva som har skjedd med Markus Ringberg. Jeg hadde ikke lyst til å selge ham, men han bestemte selv.


MULIG han ymter på den gamle leksa om at det var markus som ville bort. Jeg skjønner ingen ting......

Markus ville helst spille i FFK . Drillo ville beholde Markus, men nå spiller Markus for HAMKAM. Sikkert veldig god kommunikasjon i FFK.NRK

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 18 jul 05, 17:28
et veldig bra innlegg stinger.du får luftet meningene dine på en klok måte.støtter dine ord 100%.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 18 jul 05, 20:04
Og her trekker folk hverandre opp over uante høyder... Nå må dere ta dere sammen, Ringberg hadde kontrakt ut sesongen, han kunne fullført den og kjempet seg tilbake i klubben. Det gjorde han ikke, og ikke kom trekkende med den dritten om forsørging av familien osv, han har penger nok for en stund. Stolthet, derimot, er noe han trenger for at det skal gå en faen i ham og som gjør at han SKAL tilbake i laget. Hadde han dette? Forholdene rundt Risholts avgang synes for meg veldig like Ringbergs, og Risholt tar dette med rak rygg. Han også kunne slåss eg tilbake, men det går mer på holdninger tror jeg.

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


olex

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 4

Lagt til: 18 jul 05, 20:27
Først synes jeg innlegget til Stinger er utrolig bra.Godt å vite at jeg ikke er den eneste i Fredrikstad som føler som deg.Og til deg som mener at Ringberg og Risholt måtte kjempe seg tilbake på laget, Hva faen snakker du om?Hoås som ikke har scoret mer enn ett mål i år har plutselig erstattet Ringberg og blir nesten genierklært.Ringberg måtte ta til takke med å sitte på benken i FFK og Risholt skulle liksom være et fjerde valg.Hvem i dagens FFK-lag er bedre enn Roger da? Hvilken spiss er bedre enn Ringberg.Folk må slutte å forsvare den gamle krøkka Drillo.Han ødelegger hele FFK og Eggen blir mest sannsynelig den neste som må gå.Jeg sier som Stinger,"jeg gråter i dag og jeg kommer til å gråte når Eggen forsvinner"...

---------------------------

olex


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 18 jul 05, 21:15
Og du trekker opp deg sjøl. Har aldri nevnt med et eneste ord at Hoås er en bedre spiss enn Ringberg, for meg blir det å velge mellom pest og kolera. West er en mye bedre spiss, noe jeg også tror Toth er, og sammen (hvis den mannen klarer å holde seg skadefri mer enn 14 dager) tror jeg de kan bli langt farligere enn West og Ringberg var. De eneste gangene Ringberg var farlig var når hele forsvaret hadde mer enn nok med å demme opp for West og han kunne komme luntende og fange en retur eller noe. Jeg tror vi har et bedre lag nå enn før, og hvis de nevnte skulle kjempet seg tilbake til laget, er det like godt de dro, for det tror jeg aldri de hadde klart. Bjørkøy preget sin første kamp mer enn Risholt har gjort på lenge, så dette byttet tror jeg heller ikke var så dumt. Rart at folk skriker den dag i dag om lange høye baller når klubben har kjøpt en ving som spiller mest langs bakken...

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 18 jul 05, 21:21
Etter mange sinte innlegg de siste dagene hadde jeg egentlig betsemmt meg for å ikke skrive mer her inne, men så var det dette med selvdisiplin da.

Stinger har veldig rett i alt han skriver! Det er bare å nikke og si "godt sagt".

---------------------------

La oss selge hele laget!!


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 18 jul 05, 21:32
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Og du trekker opp deg sjøl. Har aldri nevnt med et eneste ord at Hoås er en bedre spiss enn Ringberg, for meg blir det å velge mellom pest og kolera. West er en mye bedre spiss, noe jeg også tror Toth er, og sammen (hvis den mannen klarer å holde seg skadefri mer enn 14 dager) tror jeg de kan bli langt farligere enn West og Ringberg var. De eneste gangene Ringberg var farlig var når hele forsvaret hadde mer enn nok med å demme opp for West og han kunne komme luntende og fange en retur eller noe. Jeg tror vi har et bedre lag nå enn før, og hvis de nevnte skulle kjempet seg tilbake til laget, er det like godt de dro, for det tror jeg aldri de hadde klart. Bjørkøy preget sin første kamp mer enn Risholt har gjort på lenge, så dette byttet tror jeg heller ikke var så dumt. Rart at folk skriker den dag i dag om lange høye baller når klubben har kjøpt en ving som spiller mest langs bakken...


det du skriver er grunn i seg selv til å hisse seg opp.det er fullstendig historieløst det du kommer med.ringberg er vel den eneste spilleren som alltid har gitt 110% i hver eneste kamp.han har enorme ferdigheter som målgjører og lagspiller.en klok og arbeidsom spiss.har du kun vært på stadion i år?ringbergs prestasjoner i 2div og 1div taler for seg selv.så følger han opp med 11mål i hans og FFKs første sesong i TL på 20år.11mål for en klubb i bunnstriden er imponerende.han tok heller ikke straffespark.ringberg har slitt under drillo,og den nye spillestilen.men det er han vel ikke alene om??ringberg er den største spilleren i "nye" fredrikstad.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 18 jul 05, 21:38
Langt på vei enig med deg, men i år har han vært elendig, og det så ikke ut til å snu. Derfor mener jeg det er riktig at han gikk. Antall scoringer ifjor var bra, men ikke på langt nær det han kunne hatt hvis han var en skikkelig goalgetter. Han brant altfor mange sjanser ifjor som iår. Han skal ha mye av æren for at FFK er der de er, men det skal også Lars Petter Hansen. Og hvor er han nå? Kanskje MR skulle slått følge med ham allerede da..

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


McPhisto

Juniorspiller

Ble medlem: 14 jul 05
Innlegg: 165

Lagt til: 18 jul 05, 21:44
"The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades"

---------------------------

Ingen enkelt spiller, leder eller supporter er større enn klubben


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 18 jul 05, 21:45
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Langt på vei enig med deg, men i år har han vært elendig, og det så ikke ut til å snu. Derfor mener jeg det er riktig at han gikk. Antall scoringer ifjor var bra, men ikke på langt nær det han kunne hatt hvis han var en skikkelig goalgetter. Han brant altfor mange sjanser ifjor som iår. Han skal ha mye av æren for at FFK er der de er, men det skal også Lars Petter Hansen. Og hvor er han nå? Kanskje MR skulle slått følge med ham allerede da..


er du ute etter å lage kvalme?siste gang jeg svarer på et innlegg fra deg...aldri sett et lignende tåpelig og historieløst innlegg...

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 18 jul 05, 21:48
Du om det, er kanskje ikke alt fra din side som er like interessant heller, men alle har sine egne meninger. Jeg prøver å holde en konsekvent linje i mine meninger, og hva andre mener om det, må de ta stilling til. I stedet for å sippe over spillere som har gått får en og annen prøve å se det positive i de som har kommet. Og selv synes jeg de ser bedre ut enn de som gikk.

---------------------------

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart!

På vei mot noe bedre!


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 18 jul 05, 21:49
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Og du trekker opp deg sjøl. Har aldri nevnt med et eneste ord at Hoås er en bedre spiss enn Ringberg, for meg blir det å velge mellom pest og kolera. West er en mye bedre spiss, noe jeg også tror Toth er, og sammen (hvis den mannen klarer å holde seg skadefri mer enn 14 dager) tror jeg de kan bli langt farligere enn West og Ringberg var. De eneste gangene Ringberg var farlig var når hele forsvaret hadde mer enn nok med å demme opp for West og han kunne komme luntende og fange en retur eller noe. Jeg tror vi har et bedre lag nå enn før, og hvis de nevnte skulle kjempet seg tilbake til laget, er det like godt de dro, for det tror jeg aldri de hadde klart. Bjørkøy preget sin første kamp mer enn Risholt har gjort på lenge, så dette byttet tror jeg heller ikke var så dumt. Rart at folk skriker den dag i dag om lange høye baller når klubben har kjøpt en ving som spiller mest langs bakken...


Er veldig rart at en som har skrevet innlegg på denne siden under hele kampens gang kan uttale seg om at Bjørkøy preget enn kamp i større grad en Risholt har gjort på lenge.....

Forøvrig la Bjørkøy ned en god innsats for dagen, men hadde vi hatt Risholt kunne han også vært et alternativ til Brenne, som også i dag gjorde et par farlige feil defensivt. Slik som i de to kampene hans feilpassninger, når FFK går i angrep og er i ubalanse defensivt, har kostet oss poeng.

Etter mitt syn er Ringberg en langt bedre spiss enn både Wiig og Hoås pr dags dato.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


McPhisto

Juniorspiller

Ble medlem: 14 jul 05
Innlegg: 165

Lagt til: 18 jul 05, 21:51
Men foran Wiig og Hoås har vi West, Toth og McDonald. Altså hadde Ringberg blitt et tredje-/fjerdevalg

---------------------------

Ingen enkelt spiller, leder eller supporter er større enn klubben


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 18 jul 05, 21:59
Opprinnelig postet av McPhisto
Men foran Wiig og Hoås har vi West, Toth og McDonald. Altså hadde Ringberg blitt et tredje-/fjerdevalg


Nå har Ringberg vært foretrukket i hele år, og eneste nye i lista di er Toth. Ringberg vil jeg derfor definere som et 1. el 2. valg. Toth er ubeskrevet i FFK sammenheng enda. Han viste mye positivt i dag og led under en dårlig makker. Men det er fortidlig å si hva vi kan vente oss fra den kanten.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


McPhisto

Juniorspiller

Ble medlem: 14 jul 05
Innlegg: 165

Lagt til: 18 jul 05, 22:01
Syns allikevel at det ser ut som det er mulighet for et godt liv også uten Ringberg. Selv om han vil bli savnet.

---------------------------

Ingen enkelt spiller, leder eller supporter er større enn klubben


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 18 jul 05, 22:03
Opprinnelig postet av McPhisto
Syns allikevel at det ser ut som det er mulighet for et godt liv også uten Ringberg. Selv om han vil bli savnet.


Vel,da må de se å få benka hoås

---------------------------

– Og med prestere mener jeg ta poeng. Ikke dette underholdningstullet.

Drillo



Flat Trådet Nøstet
Totalt 2 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340