Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK vil hjelpe Steinar Sørlie å finne ny klubb

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 25 jul 05, 01:25
Hvorfor skal ffk evt låne ut staw til en 2.div klubb, når antageligvis andrelaget spiller dere selv neste sesong a?

Da er det jo bedre at han blir her i klubben og får utvikle seg i et treningsmiljø på tippeliganivå..

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 25 jul 05, 01:31
Opprinnelig postet av Julekake
Hvorfor skal ffk evt låne ut staw til en 2.div klubb, når antageligvis andrelaget spiller dere selv neste sesong a?

Da er det jo bedre at han blir her i klubben og får utvikle seg i et treningsmiljø på tippeliganivå..


Nå så jeg bare på slik situasjonen er nå...Men enig med deg...HVIS 2 laget rykker opp til andre divisjon er det selvsagt bedre at han blir..

Hvis ikke de rykker opp syntes jeg de selvsagt skal prøve seg på en 1 div klubb først,men hvis det ikke lykkes så er andre divisjon erfaring viktig å få med seg for en så ung keeper

---------------------------

– Og med prestere mener jeg ta poeng. Ikke dette underholdningstullet.

Drillo


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 25 jul 05, 08:01
Jeg tror ikke klubben glemmer hvordan keepersituasjonen er, og plutselig sitter igjen med kun staw etter et eventuelt salg av sørlie.

Tror at klubben vet hva de gjør. Regner med at ser seg om etter en ny keeper.

Har lite vondt å si om Steinar. Virker som en positiv humørspreder. Han har hatt mange gode kamper og noen mindre bra for FFK. At de nå ser seg om etter nye har kanskje noe å gjøre med de sportslige ambisjonene til laget, samt Steinars holdninger den siste tiden.

Men uansett: Løkkja Te Steinardo! :cool:

---------------------------

"Jeg blåser i hva folk gjør, så lenge de ikke skremmer hestene på gaten"


knut

A-lagspiller

Ble medlem: 18 jun 03
Innlegg: 522

Lagt til: 25 jul 05, 08:04
syns lasse burde bli i klubben jeg. etter signinga av myhre har jeg fått virkelig trua på jerry. det virka jo som at myhre la mye vekt på at han ble kjørt skikkelig på trening. tror det er viktigere for en så ung keeper at han får en topp treningshverdag, enn at han spiller en annen divisjonskamp i uka.

---------------------------

med ffk til champions league!


ffkfmv

A-lagspiller

Ble medlem: 16 des 04
Innlegg: 327

Lagt til: 25 jul 05, 09:35
Er ikke 100% sikkert at Aleksander forsvinner heller..Er han villig til å bli, har jeg hørt at FFK er villige til å satse på han som 1.keeper neste år(HVIS myhre drar), og Lasse som 2.keeper...

---------------------------

FFK i tykt og tynt, på FMV!


robbin

Bedriftsspiller
Ble medlem: 22 mar 04
Innlegg: 8

Lagt til: 25 jul 05, 09:39
Skulle Steinar bytte klubb, er det iallefall ganske sikkert at det er an av de som har vært med på å reise FFK dit de er i dag. Men som jeg har sagt tidligere. Det er alltid en tid for ceneskifte også for Steinar. Okke som Steinar, Lykke til

---------------------------

Kai H


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 25 jul 05, 13:34
Sørlie kan bli solgt
Les her

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 jul 05, 13:45
regner med at staw blir 2keeper til året,uavhengig om myhre blir eller ei.helt greit hvis sørlie skulle forsvinne.han er ikke stabil nok.men skulle myhre forsvinne trenger vi en ny 1keeper.ALH skulle jeg gjerne sett som 1keeper til året.eventuelt jann kjell larsen i haugesund(som vet å prise spillerne sine!)ønsker absolutt ikke per morten kristiansen i moss.sett endel kamper på melløs,holder ikke TL mål.gjør mye rart.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


StianLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 25 jul 05, 15:03
Opprinnelig postet av DeKjök
Opprinnelig postet av StianLarsen
Vi trenger søren ikke Sørlie! Han suger! Håper vi blir kvitt han en gang for alle!


Hadde jeg vært domeneeier her så hadde du sporenstreks vært ferdig på forumet. Går det an da? Det er en person du snakker om, en som har reddet FFK i mange situasjoner, en som har vært med på oppturen, en som har bidratt. Du kan gjerne mene at Myhre er en bedre keeper eller at vi kanskje trenger en bedre keeper en Sørlie, men det må da være mulig å si det på en skikkelig måte? Du utrykker deg jo som et lite barn!



Jeg har aldri likt sørlie og er like nervøs hver gang han har ballen! Du må gjerne kalle meg et lite barn, men er nok ikke et lite barn lenger! Kan godt hende jeg utrykte meg på feil måte, og jeg beklager det! Men er glad for at Drillo endelig fant ut at sørlie er for dårlig! Men sørlie var veldig bra mot rosenborg da, det skal han ha!

---------------------------

Sensuren til admin er `bra`


Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 25 jul 05, 21:09
Har fundert endel på keepersituasjonen, og kanskje steinar sørlie spesielt, de siste dagene. Hadde det vært en mulighet å leid han ut resten av sesongen, for så å hente han tilbake igjen når myhre går?

Om det hadde vært til en klubb i oslo eller østfold, så slipper han jo å flytte og kan kanskje være med på en del FFK treninger fordet. Så får han i det minste spilletid mens Myhre er her.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 25 jul 05, 22:02
Kan man ikke for en gangs skyld glede seg over det luksus problemet som finnes i FFK om dagene. Myhre er rå i mål og parkerer Sørlie og ALH. Vis dette går bra så vil Myhre plutselig bli lengre og vis Sørlie er mann så tarn opp kampen, nå skjer det med han som skjedde med Rino og det er helt normalt i fotballen. Ellers så er det ikke så vanskelig å finne en keeper som er bedre en sørlie for en billig penge.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 25 jul 05, 22:10
Mulighetene til at Myhre er her ti året er vel like stor som at han forsvinner, alderen kommer på han også. LS vil med denne læremesteren og riktig trening i dette miljøet være en neturlig arvtager. Se på det sim skjer i Odd, der har de hat samme situasjon som ffk er i nå, og der har Yarstein kommet for fult, han var annen keeper fra han var 18, PK sto i Moss fra han var 18, ingen skrek i fjor høst når Lasse satte på benken i alle kampene ,i den situasjonen klubben var i da, kan derfor ikke etter utviklingen skjønne at han ikke er god nok 2 år senere? Han er nok på mange områder bedre en steinar i dag, men med mindre rutine..

JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 26 jul 05, 00:07
Drillo i dagens f-b:

– Vi ønsker å forlenge med Thomas Myhre, og vi har en veldig spennende keeper i Lasse Staw. Får vi beholde de to, har vi det vi trenger, sier Olsen.

Syns det er veldig spennende at Staw blir ansett som god nok til å være andrekeeper til året.
Låter bra!

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 26 jul 05, 00:10
Leser også i FB at kontrakten med Sørlie varer ut sesongen 2006. Da må jeg beklage meg selv, for skrev vel i tidligere innlegg at den gikk ut etter inneværende sesong.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 26 jul 05, 07:43
Nå synes jeg Steinar syter veldig. Han kan da ikke være så lite mann at han ikke tar opp kampen på en skikkelig måte? buhuu, buhuu, jeg går ikke til en dårlig klubb, da sloss jeg heller.

Steinar Sørlie, om du leser her; Slutt å syte, ta på deg hanskene og legg sjela di i treninga, og vær stolt av å representere FFK som klubb, du kan ikke leve på tidligere prestasjoner, men levere hver eneste dag...Lær av Myhre, han er norges ubestridte konge i mål, det kan du også bli, men da må du begynne å "leve" som en også...

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 26 jul 05, 17:53
håper ikke steinar forsvinner, alex vil vekk, han forsvinner tilbake til Trondheim etter sesongen, myhre forsvinner (mest sansynlig er FFK kun et utstillingsvindu for han) lasse staw er god men eier ikke erfaring (har 45 min TL erfaring hvis jeg ikke husker feil) selger FFK steinar så sitter FFK igjenn med en keeper på 17-18 år som aldri har spilt toppfotball, hva skjer da?? behold steinar til evt myhre har skrevet "langtids kontrakt"

---------------------------

Jørn Moum, FFK, Stjernen og MUFC supporter

Røde, hvite, sterk som stålet sender ballen inn i målet, klem ivei nå går det bra, HEIA HEIA FREDRIKSTAD

FFK, the pride of Norway!



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340