Husk meg
Brukernavn
Passord

Ræva ræva ræva!

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 15 sep 05, 18:27

Grei ironi "Hiawatha", sjøl om jeg personlig mener at underholdningsverdien ikke er den samme, uansett hvem som vinner (eller underholder) når FFK spiller.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 14 sep 05, 22:30
Opprinnelig postet av Klokan
men så er det ingen engleske supportere som resier seg opp og drar hjem en halv time før kampen er slutt.
 
Muligens fordi de vet at deres "soldater" vil "krige" gjennom 90 minutter i samtlige kamper.

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 14 sep 05, 22:40
Endret: 14 sep 05, 22:41
Opprinnelig postet av Radoslaw

Muligens fordi de vet at deres "soldater" vil "krige" gjennom 90 minutter i samtlige kamper.



Jeg er totalt uenig i at vi ikke hadde spillere som kriget i går. Simen jobba bra, Bertie var stor, og de som gikk tidlig fikk aldri gleden av å se Tarik jobbe ræva av seg, og til og med dra med seg et par rimelig greie målsjanser. 

Dessuten har jeg sett mye dårlig fotball, og dårlig innsats i England også. Akkurat som i alle land, det er nyanser innen alt.

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 14 sep 05, 22:41
Endret: 14 sep 05, 22:45
ja og disse har betalt 10 ganger bedre enn andre. men glem penger da tenk bare neste overgangs vindu. Hvilken norsk spiller skal komme til Fredrikstad så lenge hanvet at folket i byen er mer optatt av å slakte sine egne spillere enn å hjelpe dem i motgang. Ja jeg var negativ selv men ikke mot spillere men mot ledelsen og politikken de kjørte like før sommeren (dessverre viser det seg at jeg hadde rett også) og det er to forkjelligge ting. Jeg mener klart vi skal vise misnøye men ikke på stadion og under kamp. Da er det hellig sted hvor vi alle skal hjelpe så mye vi kan og orker. Men nå er det slik at jeg har mest sannsynlig gått en helt annen supporter skole enn dere så .....

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 14 sep 05, 22:49
En annen supporterskole... Det er flere her som nevner England i denne sammenhengen. DER har du supportere som støtter, der! Hvem har ikke vokst opp med tippekamper hvor suset av publikums sang ligger konstant bak Arne Scheies kommentarer? 

Gå noen måneder tilbake i tid, Istanbul. Milan - Liverpool, pause, 3-0. I hele pausen sang Liverpool-SUPPORTERNE "You`ll never walk alone". De hadde blitt rævkjørt av Milan, og alle trodde kampen var avgjort. Helt sikkert mange av `Pool-supporterne og. Men de sang! Om og om og om igjen! Jeg er United-fan inn til benmargen, men den dagen hadde jeg enorm respekt for et annet engelsk lag i rødt, og i særdeleshet deres horder på tribunene. 

Så "Stanken av fotball" på søndag. En gammel TV2-dokumentar om en kar som sa opp jobb og leilighet og flyttet til England for å følge Crystal Palace i ett år. Han fikk seg jobb som bussjåfør med avtale om fri hver gang Palace spilte, og sa opp jobben da skiftplanen hans ble endret slik at han ville gå glipp av noen kamper. Heldigvis ordnet det seg med jobben hans, og han endte opp med å bli boende utover det året han hadde tenkt. 

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


hiawata

Juniorspiller

Ble medlem: 01 nov 03
Innlegg: 145

Lagt til: 14 sep 05, 14:44
Det er ingen som sier at du må stå i hævven for å være supporter, det er heller ingen som sier at du må heie på et av lagene for å gå på fotballkamp. men for å kunne kalles en supporter må man kunne stille et minimum av krav til oppofrelse og innstats. da spiller det ingen rolle om det er kaninklubben på torsnes eller ph på gressvik ungdomsskole man har vært med på å starte opp. og et av de kravene MÅ være at du støtter laget i motgang. og det er her skammen ligger. alt for mange på langestå gikk før kampen var ferdig. og når de i tillegg tviholder på sin østerstilværelse under kampens gang, er det ikke annet å si enn at det er den desidert dårligste tribuneseksjonen, målt i supportere, vi har. 

hva fjelder synging og støynivå for øvrig, synes jeg ph gjorde en kjempekamp.

---------------------------

på vinger over europa


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 13 sep 05, 22:42
Opprinnelig postet av A.Scheie
Opprinnelig postet av jorhan
Synes det er noe pisspreik når det reageres mot at folk reiser seg å går! Hver enkelt må kunne si ifra på sin måte.


Jeg synes det er noe forbanna piss når det står flere dusin med folk i veien slik at jeg fra mitt faste sete som jeg også betaler i dyre dommer for ikke ser banen en gang. Og jeg skal love deg at jeg sier ifra på min måte når folk står i veien for min utsikt, bare for å spare inn noen usle minutter på veien hjem!

Det er mange måter å protestere på. Går an å bidra fremfor å bryte ned. Selv har jeg som prinsipp å aldri gå før kampen er slutt, uansett hvilken kamp det er (hvis ikek det er noen bestemt jeg må rekke da).



Jeg følte idag det var mye bedre å bruke tida på å komme seg hjem å spille poker Trur ikke det hadde noen stor innflytelse på kampen lissom......!

mygg

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 243

Lagt til: 14 sep 05, 13:17

Opprinnelig postet av jorhan
Hvis slutta å gå så må jo noen gjørere noe. Det er er oss tilhengere/supportere de lever av i klubben. Hvorfro er det da så galt å protestere litt. For det er jo det det er en protest ved å reise seg å gå. Skulle ønske flere gkorde det. Hvis folk ble hejmme så betyr det tapte inntekter og det er et språk alle forstår!


Billettinntektene tapes ikke ved at folk går før kampslutt.... 

Og jeg er ikke så sikker på at mindre billettinntekter gjør FFK til en bedre klubb.

 

---------------------------

www.carlberner.no


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 14 sep 05, 13:54
Det verste med at folk går før kampen er slutt, er at de går i veien for folk som faktisk har betalt for å se gressmatta. Så av hensyn til, og med respekt for medtilskuere, så bør man la bakenden holde seg på setet til dommeren blåser!

---------------------------

"Odd Grenland står nå med fem strake seire - av seks mulige"
- Ernst A. Lersveen, TV2-skrue


Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 13 sep 05, 22:08
Endret: 13 sep 05, 22:08
Opprinnelig postet av frekkrik


Når jeg gikk ti min før kampen tenkte jeg hvertfall det var en positiv ting, slipper kø! Men så feil kan man ta... Antar at det er ett sikkert tegn på at det går til helvette når køen står langs hele mosseveien 5 minutter før kampen skulle vært slutt...


Å til dere som skal si jeg ikke er supporter fordi jeg går før slutt, hvorfor skal jeg sitte der å fryse ræva av meg når dem er laaaaaangt ifra å gi meg valuta for pengene?!?!




Hvis du kun ser fotball for å bli underholdt så er du iallefall ærlig på det. Men til hver eneste en av dere som kaller dere tilhengere av Fredrikstad Fotballklubb, og som gikk på 0-4: SKAM!

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


FFK rulær!!

Juniorspiller

Ble medlem: 05 aug 05
Innlegg: 94

Lagt til: 14 sep 05, 18:56
helt enig!! man må være på stadion til kampen er slutt!! man skal støtte laget i medgang og motgang HUSK det!!!!

aresolbe

Juniorspiller

Ble medlem: 19 nov 03
Innlegg: 167

Lagt til: 14 sep 05, 19:36
Endret: 14 sep 05, 19:38

Kampen igår var det jeg har gleda meg mest til hele sesongen!Allikevel var det siste jeg sa før jeg dro fra Oslo for å se kampen at idag regner jeg med at FFK blir overkjørt av Enga. 

Etter turen til Skien og Bergen var forventningene heller labre til Guttanes prestasjoner mot serielederen. Men, tror du ikke at gutta overrasket stort! Etter første omgang var jeg kjempefornøyd med hvordan de hadde hevet seg. I 2. omgang da måla rant inn og til og med etter kampen så hadde fortsatt samme tanke, dette var en skikkelig prestasjonsheving fra guttanes side. Men de tapte jo dessverre mot et bedre lag. Foresten utrolig bra å se Tarik i 10 min. Så han spille 90 min. dagen før, der han var en av banens beste, men klart veik i forhold til store tunge Fagerborg spillere.

Livet på PH-feltet var bedre enn på veldig lenge! Fikk meg til å tenke på FFK-Brann i vår da vi sang oss hese på stillingen 0-3 og gutta nesten klarte å komme tilbake og ta poeng. 

MEN!!! Jeg slenger meg selvsagt på utropet "Ræva, ræva, ræva!" Sjelden jeg blir så irritert som når jeg ser folk reise seg og gå fra stadion! Hvor mange var det som gikk på 0-3? 1500? 2000? Om disse bør holde seg hjemme? Neida, la dem komme, løse billett, gå etter 10 minutter når FFK ligger under 0-2, så billetten kan selges på nytt (det burde da kreves at de leverer billetten når de går ut!) til de som står i kø på utsiden for å se Guttane snu kampen å vinne 3-2 som de gjorde mot Tromsø!

FORZA RØD-HVIT!

---------------------------

- Fredrikstadgutter våre veier -


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 14 sep 05, 20:00
Blir for teit når de som betaler inngangsbillett skal stilles krav til. Jeg mener alle er i sin rett til å gå når de vil, uten at enkelte skal forsøke å henge dem ut som mindreverdige supportere. Betaler man for en burger sier man fra hvis man bare får brød og dressing, ikke sant? At de taper er en ting, men at de taper etter totalkollaps er mye verre. Greit at denne bare varte i 15 minutter eller så, men gode lag trenger ikke mye tid. Enerly driter seg rett og slett ut, er det noen som skal refses er det han. Kaptein som ikke evner å få folk til å våkne opp og dra lasset sammen bør ligge litt lavt. Jeg har støttet laget siden 92 og vært på det aller meste av hjemmekamper. Er medlem i PH, men har aldri stått der. Ikke noen spesiell grunn for det, trives på min faste plass. PH er en meget bra supportergjeng, men noen der tror vel strengt tatt at det de driver med er større enn det er. Hvis det er sånn at det kun er der de ekte supporterne står, kan det bli veldig tynt i rekkene hvis ikke produktet folk betaler for snart leveres. Og da kan dere mene hva dere vil om medgangssupportere og fandens oldemor - da er livsgrunnlaget for FFK borte. Heldigvis finnes det ekte supportere utenom dette feltet, liker å se på meg selv som en. Det som irriterer meg mest med folk som reiser seg og går, er at de skygger for sikten. I de nevnte 15 minuttene igår hadde jeg heller onanert med en ostehøvel, det er mindre smertefullt enn å se sånn hønseløping som de drev med i den tiden. Av spillerne synes jeg Bertel gjorde en OK kamp. Kvisvik og Enerly kunne plukket sopp istedet. Brenne prøver, Ramberg blir avslørt. Wiig løper mye, får ikke utrettet stort. Finnen gjør mye rart, Bora virker uinteressert. Bjørkøy blir avslørt som høyreback, bedre etter flyttingen. Tarek virker god, må få se mer av ham. Hoås er ikke så verst, men blir litt mye rusling. ALH er ikke på høyde på førstemålet, etter min mening forrådt av backene på de to andre, sjanseløs på frisparket.

Dette er mine meninger, frie til å slaktes, men like fullt mine meninger!

---------------------------

Keep - Nei, Dæven.
Svensk "magi" er å bomme på åpent mål.
Savner det ikke, West herjer igjen!


Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 14 sep 05, 20:04
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Blir for teit når de som betaler inngangsbillett skal stilles krav til. Jeg mener alle er i sin rett til å gå når de vil, uten at enkelte skal forsøke å henge dem ut som mindreverdige supportere. Betaler man for en burger sier man fra hvis man bare får brød og dressing, ikke sant?




Poenget er at noen ser på FFK og fotballen som et produkt, mens andre har dypere følelser for slikt.

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 14 sep 05, 20:06
Det er noe begge sider må respektere. Slik vil det alltid være i alle idretter i alle land.

---------------------------

Bøsen - Per Inge Torkildsens ukjente bror
-Spell på han Stian-


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 13 sep 05, 22:58
Opprinnelig postet av frekkrik
Ja, jeg snakker om FFK slik de oppfører seg om dagen! Ufattelig mange ting jeg hvertfall er misfornøyd med!! 
-Hvorfor starter Raio på benken når vi møter ett lag vi VET vil presse oss bakover, å det hvertfall når vi starter i 4-5-1 på hjemmebane!!

- Løpet er kjørt, vi skal gjøre endringer på laget... Så tar de ut Ramberg istedet for Brenne?!?! De vet vel at han sliter med mange kort, da er det AMATØRMESSIG av både han å benken! Han skulle jo blitt bytta ut, men han skulle heller aldri takla sånn på slutten når alt er kjørt.... urutinert...

-Jobbe.... Har de hørt om det?! trur ikke så mange av dem løp mer enn stopperne til enga engang... Hvertfall ikke med ball...

- Hater klanen, men de er i en egen klasse desverre.... Bare å innse det Selv om jeg ikke tåler trynet på dem!!

Når jeg gikk ti min før kampen tenkte jeg hvertfall det var en positiv ting, slipper kø! Men så feil kan man ta... Antar at det er ett sikkert tegn på at det går til helvette når køen står langs hele mosseveien 5 minutter før kampen skulle vært slutt...


Å til dere som skal si jeg ikke er supporter fordi jeg går før slutt, hvorfor skal jeg sitte der å fryse ræva av meg når dem er laaaaaangt ifra å gi meg valuta for pengene?!?!



Da får du f... meg kle på deg mer neste gang så blir det bedre. Og vennligst ikke kom med flere dumme kommentarer.

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 13 sep 05, 23:04
Endret: 13 sep 05, 23:04
Hehe, så så Klokan! 
Hadde jo ikke akkurat gått hadde det vært noe som skjedde da... Men PH var blitt rolig, kampen var dødd ut, å dem to satans klansskallene som MÅTTE sitte ved siden av meg ble litt for varme i trøya... Da er det vel ikke mye som tilsier at man MÅÅÅÅÅ se de 10 fantastisk viktige siste minuttene...!?!

Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 13 sep 05, 23:08
PH sang som pokker i lange perioder i dag, var bare akkurat rundt de tre første måla det var veldig stilt. Vi sang i motvind, sikkert derfor det virka litt dødt. Men jeg er hes som pokker, og må innrømme at jeg hadde det utrolig gøy på kamp i dag. Stemningen på PH-feltet er den beste på hele Stadion, synes synd på dem som må sitte på den negativt ladede hovedtribunen...

Herlig innsats idag, Zoran, genialt! Takk!

---------------------------

"Odd Grenland står nå med fem strake seire - av seks mulige"
- Ernst A. Lersveen, TV2-skrue


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 13 sep 05, 23:19
Opprinnelig postet av Klokan
Opprinnelig postet av frekkrik
Ja, jeg snakker om FFK slik de oppfører seg om dagen! Ufattelig mange ting jeg hvertfall er misfornøyd med!! 
-Hvorfor starter Raio på benken når vi møter ett lag vi VET vil presse oss bakover, å det hvertfall når vi starter i 4-5-1 på hjemmebane!!

- Løpet er kjørt, vi skal gjøre endringer på laget... Så tar de ut Ramberg istedet for Brenne?!?! De vet vel at han sliter med mange kort, da er det AMATØRMESSIG av både han å benken! Han skulle jo blitt bytta ut, men han skulle heller aldri takla sånn på slutten når alt er kjørt.... urutinert...

-Jobbe.... Har de hørt om det?! trur ikke så mange av dem løp mer enn stopperne til enga engang... Hvertfall ikke med ball...

- Hater klanen, men de er i en egen klasse desverre.... Bare å innse det Selv om jeg ikke tåler trynet på dem!!

Når jeg gikk ti min før kampen tenkte jeg hvertfall det var en positiv ting, slipper kø! Men så feil kan man ta... Antar at det er ett sikkert tegn på at det går til helvette når køen står langs hele mosseveien 5 minutter før kampen skulle vært slutt...


Å til dere som skal si jeg ikke er supporter fordi jeg går før slutt, hvorfor skal jeg sitte der å fryse ræva av meg når dem er laaaaaangt ifra å gi meg valuta for pengene?!?!



Da får du f... meg kle på deg mer neste gang så blir det bedre. Og vennligst ikke kom med flere dumme kommentarer.



Helt enig Zoran. Hvorfor skulle vi egentlig ta ut FFKs beste spiller? Nå er det jo bortekamp allikevel, og det ender jo alltid med 3 poeng. :-)

Men jeg skal være enig med deg i en ting frekkrik, hvorfor i all verden 4-5-1. Var det fordi vi skulle satse alt på hjemmebane?

Nei detta var dårlig gutta, spesielt du Lund-Hansen, skjerpnings eller så er spøkelse her fortere enn vi aner.

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 13 sep 05, 23:35
Hva mener du med ta ut beste spiller?! Zoran skrev ikke noe om det han...? Mener du Brenne, så var han vel ikke for god idag, men ville vært uhyre viktig å ha med til Tromsø....


Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340