Husk meg
Brukernavn
Passord

Dette er direkte flaut FFK!!

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 4 3

GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 12 nov 05, 10:00
Opprinnelig postet av MadMax

Og de kampene jeg har sett med Hoås, så er det ingen innsats å vise. At han gjorde det bra mot Start hjelper ingenting mot det han gjorde tidligere i sesongen. Toth beviste i den lille tiden han fikk spille at han VILLE score mål, Hoås er mer opptatt av å vise seg frem.

Nei, få tilbake Drillo...skap det samme trenerteamet, gi det tid, så vil det blomstre.


drillo sa vel tidlig i sommer at han kom til å trekke seg som hovedtrener pga helsemessige årsaker, så Drillo som hovedtrener hadde det uansett ikke blitt noe av. 

når det gjelder Hoås så synes jeg han har vært direkte god de siste 4 kampene (kan dog muligens utelukke Molde kampen), han var banens beste i Bodø og var også meget god mot Start. Ellers enig at Toth ihvertfall kunne fått mer enn 6-7 minutter pr kamp.


kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 12 nov 05, 12:59
Flott at så mange her inne ser det triste, flaue og skammelige i det som har skjedd. Gjennom hele sesongen har det framkommet grumsete understrømminger i den såkalte "konstruktive" kritikken. Det er helt på trynet at kun Drillo har fått pepper, mens Eggen har gått fri. Ingen ting tyder på at det har vært uenighet i trenerteamet, de har stått sammen om det som har skjedd. Men Drillo, som den person han er, (kynisk fotball, tidligere Øssia, aldri spilt for klubben, politisk kontroversiell, media-kritisk, litt arogant osvosvosv), har fått nesten all drit. Hadde vi feks satt inn straffene våre hadde alt sett helt anderledes ut. Ingen trener kan gjøres ansvarlig for at vi har missa to straffer som hadde sikra oss ny kontrakt for lengst, og en helt annen ro siste halvdel av sesongen. Utspillet til Herlovsen taler jo for seg, det var toppen av destruktiv og ødeleggende opptreden i en kritisk fase av sesongen.
Byen har mobben ut en stor fotballresurs, og driti oss ut for hele Norge.
Sorry Egil, bare så synd du ikke har lagt mer merke til at mange, veldig mange, støtter deg og hadde sett deg videre i klubben.

Et hjertesukk på tampen: Jeg ønsker meg 3:16 på hue og ræva ut av stadion! Helt på trynet å slippe inn en svartkristen organisasjon. Og spar meg for det hjernedøde pratet og velmenende barnepiker og sunne, nøytrale aktiviteter for ungene mens mor og far slapper av på kamp. 3:16 har, selvfølgelig som alle religøse bevegelser, en klar strategi om så knytte til seg barn, for på sikt å få de over i de rett-troendes rekker. DET er deres enste motvasjon for deres engasjement.
Ut med dem, det eneste som holder er livssynsnøytrale aktiviteter innen idretten!

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 11 nov 05, 22:31
Opprinnelig postet av theodora

Jeg synes dette har blitt blåst vel opp... 
Saken er at det må være en syk mann som har sendt disse brevene, og syke mennesker finner man overalt.
For min del har det ikke noe med FFK , religion eller "ikke religion" å gjøre.
Det eneste som er flaut (og litt skremmende) er at et slikt menneske går fritt omkring uten å få psykologisk hjelp. 
Jeg velger å tro at dette er kun 1 person som står bak dette, og det blir da litt feil å bruke gapestokken på et helt miljø.



Dette har nettopp Drillo bekreftet på TV i programmet Først og sist, at det kun er en gal mann som har sendt disse brevene. Derfor synes jeg nå folk bør slutte å knytte 3:16 til dette. Nå har Drillo vært mobbeoffer i et par måneder, 3:16 bør ikke bli det neste offer.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 11 nov 05, 22:26
Opprinnelig postet av deal_sl
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av deal_sl
Det som er på plass å spørre om er hvem som tok avgjørelsen om å samarbeide med 3:16. Så får den eller de ta avgjørelsen om dette samarbeidet er noe fruktbart, positivt for klubben og oppløse dette samarbeidet straks.


Herre Gud!! 
Denne hetsen som Drillo snakker om har da ikke noe med 3:16 å gjøre. 
3:16 (Barnas Eliteserie klubb) er et sted hvor man kan få passet sine barn, mens man er på fotballkamp.
Noen ønsker å benytte seg av dette tilbudet, andre gjør det ikke, så enkelt er det.




Nå var det Drillo som trakk frem 3:16 og fundamentalister da. Og du må være bra naiv, om du tror att de passer barna deres bare for å være snille. Ren misjonsvirksomhet. 
FFK har da vært nøytral mht politikk og religion før. Får håpe noen tar til vettet og lar det forbli sånn.


Ja, men poenget her er at dette er ikke noe som blir tredd nedover hodet på folk, men noe foreldrene selv bestemmer om de vil benytte seg av.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 11 nov 05, 10:52
Opprinnelig postet av HectorFFK
Opprinnelig postet av Frode
-Plankehaugen banner til Drillo "Takk fÅr innsatsen, og unnskyld" (Første seriekamp)



"og unnskyld"?!  Jeg har ikke noe å unnskylde for ovenfor Drillo...blir helt feil hvis plankehaugen skal unnskylde på veine av andre. Hvis noen angrer på noe, kan de sende en sms...

Som tippeligatrener er det en viss fare for kritikk og når det gikk som det gjorde med poengsanking og spiller"salg" kunne vel egnetlig ikke drillo forvente noe annet...tror nok det var best at han ga seg hvis han ikke tålte det....og hvorfor han gidder å bry seg om de 3:16 folka skjønner jeg ikke(like lite som jeg skjønner at folk vil overlate barna til dem..)


100 % enig! 

Flere gode innlegg her, selv om jeg også skjønner lite av Drillo hyllesten som flere her inne bedriver. At flere her gir Drillo all ære for resultatet i Kristiansand er jo helt utrolig! 

Det skulle bare mangle om det ikke ble kritikk og temperatur rundt laget så dårlig som vi har fremstått i år. Tror også mange her glemmer hvor mange som faktisk følger dette laget, at det finnes idioter her som går langt over streken i personsjikane er vel ikke noe unikt for FFK miljøet.


sissi

Knøttespiller
Ble medlem: 08 jun 04
Innlegg: 63

Lagt til: 11 nov 05, 11:02
HELT ENIG!!! Kritikk må og er selvfølgelig lov!!! Men ikke slik kritikk Drillo her har fått. Ingen på denne tråden som har gitt ALL æren til Drillo angående Start kampen!! Mulig at sjikanering ikke er unikt i et fotballmiljø, MEN DET BURDE VÆRE DET!!


Og du skriver om hvordan laget har fremstått i år......hva med hvordan FFK fremstår NÅ !?!


---------------------------

den vitende


GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 11 nov 05, 11:12
Opprinnelig postet av sissi
HELT ENIG!!! Kritikk må og er selvfølgelig lov!!! Men ikke slik kritikk Drillo her har fått. Ingen på denne tråden som har gitt ALL æren til Drillo angående Start kampen!! Mulig at sjikanering ikke er unikt i et fotballmiljø, MEN DET BURDE VÆRE DET!!


Og du skriver om hvordan laget har fremstått i år......hva med hvordan FFK fremstår NÅ !?!




skal jeg være helt ærlig? 

eneste jeg ser problem i denne sammenheng er samarbeidet med 3:16. det bør absolutt opphøre umiddelbart. At drillo nå furter litt og ikke vil fortsette tror jeg har flere årsaker enn hatbrev og sjikane alene. Han har tidligere sagt, opptil flere ganger, at han sliter med reisingen til og fra Oslo, tror nok dette veier tyngst i hans avgjørelse. 

Når der gjelder sjikane her på forumet så er det vel kun en håndfull personer som har kommet med ren personhets mot bl.a Drillo (det burde selvfølgelig ikke vært noen, men sånn er det jo i et uoffisielt supporterforum). Det ville ikke vært mange tippeligatrene igjen hvis alle skulle sluttet pga ting som dette.


sissi

Knøttespiller
Ble medlem: 08 jun 04
Innlegg: 63

Lagt til: 11 nov 05, 11:19

Slutte!?!?  Hvem har snakket om på slutte?  Ja reisingen er nok også en av grunnene.

Menmen....bort med ALL usaklig kritikk.....kom med den saklige kritikken !! Da blir det bra i FFK igjen , tenker jeg.

---------------------------

den vitende


GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 11 nov 05, 12:00
Opprinnelig postet av sissi

Slutte!?!?  Hvem har snakket om på slutte?  



vel, det er vel forsåvidt det Drillo gjør er det ikke? Han slutter i jobben..?

;o)

jeg håper dette bråket legger seg snart og at vi får positive ting å skrive om igjen. Det har vært mye uenighet og bråk her i år synes jeg...

uansett, Lykke til videre Drillo. Du  er konge som sidekommentator!



Ixnay^

Knøttespiller

Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 73

Lagt til: 12 nov 05, 12:54
Opprinnelig postet av Frode
Dette her må vi reise oss fra så fort som mulig.

- All makt til Eggen
- Ut med 3:16 (Dere kan fortsette i det lukkede rom, vil ikke bli velsignet på stadion en gang til.)
- Plankehaugen banner til Drillo "Takk fÅr innsatsen, og unnskyld" (Første seriekamp)

Klubben må være for alle!! Muslimer, Kristne, hedninger, folk fra østsiden osv osv!!!!




"punktum"

Dette sier alt for min del. Helt enig!

---------------------------

Mine tanker til Enerly!

FFK supporter midlertidig bosatt på sørlandet


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 11 nov 05, 00:22

Hvorfor var det Drillo sin fortjenest at vi vant!? Jeg VET at flere av spillerne ønsket seg bort dersom han ble i klubben, å var SVÆRT fornøyd da Eggen tok over styringa igjen! At drillo så masse på video før kampen var ikke såååå viktig, Det som er viktig er TRUA å MOTIVASJONEN! å den var det EGGEN som fikk tilbake i laget! Etter at drillo hadde brutt den ned! Men for all del, mange forskjellige meninger, men spør spillere o.l. så finner du ut at de er nok svært tilfreds med det som har skjedd!


sissi

Knøttespiller
Ble medlem: 08 jun 04
Innlegg: 63

Lagt til: 11 nov 05, 00:30
Taktikken frekkrik.......Og måten han mannet frem troa til å kunne vinne. Drillo som stod for det i denne kampen. Eggen var selvfølgelig med han også. Skal for all del ikke ta fra ham delen av æren. Men det var Drillo som var hovedmannen ti denne kampen.

Da vil jeg gjerne høre hvilken spillere du har snakket med?? For det stemmer så absolutt ikke, det du skriver. Flere av spillerene var ikke tilfrds med Drillo som hovedtrener, MEN de så på den nye avtalen som veldig bra.
 
Til slutt: Drillos videoanalyser er noe Eggen brukte masse, og som spillerene også var fornøyde med. Så JO, den var faktisk veldig viktig. Og jeg regner med at Eggen vil videreføre dette.

Frekkrik.......med din innstilling kan man fort bli flau over å være medlem av samme klubb.

---------------------------

den vitende


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 10 nov 05, 23:53
Veldig enig Sissi! Det har vært flaut lenge, spesielt er det flaut og se hvordan enkelte på forumet her uttrykker seg om mennesker.  "Godt å bli kvitt`n", Hallelulja osv.  Pinlig er det!

Jeg skulle også gjerne ha visst hva som ligger i Drillos uttalelser om Kristenfundamentalister i FFK.  Dersom han har vært motarbeidet av interne krefter i miljøet og at det er de som står bak hatbrevene som han har fått av en navngitt kristen person så skal det ryddes opp nå!   Jeg håper han skriver bok og at alle fakta kommer på bordet.  Jeg opplever Drillo som en dønn ærlig person!

Det skal trekkes skarpe skillelinjer mellom FFK og politikk og religion!  Derfor er jeg også kristik til den koblingen som er mellom 3:16 og FFK, uansett hvor uskyldoig det er, få det vekk!  Jeg går ikke på for fem flate øre at dette er motivert i annet enn at her skal det frelsas mens barna er naive nok!

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 10 nov 05, 23:57
bra innlegg!! ganske flaut dette ja..

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 11 nov 05, 00:02
Flaut, pinelig og helt unødvendig..

Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 11 nov 05, 00:27

Drillo ville fungert utmerket i den tiltenkte rollen. Et stort tap for klubben. Punktum.

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 11 nov 05, 01:04
Opprinnelig postet av Radoslaw

Drillo ville fungert utmerket i den tiltenkte rollen. Et stort tap for klubben. Punktum.



Helt enig!! Dette var synd og flaut. 
Hadde grunnen til at han sluttet vært dårlig helse, slitsomme reiser, så hadde det vært greit nok. Men når den egentlige grunnen er at han er blitt mobbet vekk fra byen og klubben vår, så er det skammelig og flaut.

De fleste av de som er glad for at han sluttet sier alle at det snudde så snart Eggen tok over som hovedtrener igjen. Jeg vil si det på en annen måte, nemlig at slik vårt trenerteam fungerte i de siste 4 kampene var tilnærmet slik det var ment å skulle fungere i 2006. Og det vil si at dette trenerteamet, slik det fungerte nå faktisk fortsatt er ubeseiret. 

Jeg vil også gå så langt som å si at dersom klubben hadde fulgt Kai Erik Herlovsen og hans likesinnede og sparket Drillo før kampen mot Bodø/Glimt, slik de forlangte, så hadde vi høyst sannsynlig vært et 1. divisjons lag pr. dags dato. 

---------------------------

FFK på toppen i 2006


sissi

Knøttespiller
Ble medlem: 08 jun 04
Innlegg: 63

Lagt til: 11 nov 05, 01:28
Kan ikke få vært MER enig med deg snæbbussaristokrat 1..........Veldig riktig sagt!!

---------------------------

den vitende


Superboy

Juniorspiller

Ble medlem: 21 aug 05
Innlegg: 140

Lagt til: 11 nov 05, 01:45

Her må man skille mellom Drillo i rollen som hovedtrener og som "analytiker". Personlig tror jeg han kunne fungert utmerket i den tiltenkte rollen, med kampanalyse som hovedbeskjeftigelse.. På dette området mister vi helt klart en ressurs. Drillo som hovedtrener derimot har jeg hele tiden vært meget skeptisk til, og det viste seg vel at han ikke var den rette mannen. Hans manglende ferdigheter når det gjelder kampledelse har jeg vært skeptisk til lenge, og jeg tror det slo positivt ut da vi fikk en engasjert hovedtrener(Eggen) på sidelinjen i de siste kampene...

Hvordan man kan hevde at seieren mot Start er fullt og helt Drillos fortjeneste er for meg en gåte, men forstå det den som kan...

---------------------------

"Fredrikstadgutter våre veier går igjennom kamp til seier"


sissi

Knøttespiller
Ble medlem: 08 jun 04
Innlegg: 63

Lagt til: 11 nov 05, 01:50
Superboy...............Enig i at Drillo ikke var den eneste som ikke skal ha æren for Start kampen..men slik situasjonen har blitt nå...og slik jeg vet den var tiden rundt denne kampen. Har han et STORT ansvar for resultatet i Kristiansand.

Men deter ikke dette temaet som er tiltenkt dette innlegget..... da mener jeg starten på tråden.

---------------------------

den vitende



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 4 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340