Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 29 sep 06, 17:50
Opprinnelig postet av oleberg
  . Mener du virkelig at vi har bra nok kamp om plassene i forsvaret????

Vi ser jo hvor utsatt vi er for skader. Hva gjør vi dersom Patrick eller Raio blir skadet da? Staw er vel fortsatt 1-2 år unna å matche Shabaan. Bertelsen har vi ingen reelle cover for. Czwartek er over the top, og spissene - ja vi vet alle hvor mye mål FFK`s spisser lager.

Minimum er hvertfall at vi for inn gode forsvarere som er bedre enn Cwartek og Szekeres.

Alle lag er utsatt for skader. Og derfor er jeg enig i at FFK ikke på noen måte har flere gode spillere enn laget trenger, snarere tvert om. Men det skal ikke kjøpes inn spillere for erstatte permanent de som er på banen i dag. Poenget må være å kunne rulere laget slik at ingen spillere sliter seg ut, og slik at laget ikke svekkes ved hver eneste skade.

Ingen spillere er på sitt beste alltid, og det er vanskelig selv for en god trener å forutse hvem som vil ha dagsformen inne på kampdagen. Innbytterbenken bør derfor bestå utelukkende av spillere som er gode nok til å forsvare en plass i startoppstillingen. Den dagen Kvisvik, Bjørkøy, Tarik og Piroja alle sitter benken, til tross for at de er i topp form, og laget på banen fremdeles er like sterkt, da har vi et lag som kan kjempe i toppen av Tippeligaen. Det har vi ikke så lenge disse må redde laget i hver eneste kamp.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340