Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 22 des 06, 14:12
Endret: 22 des 06, 14:13

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Asgeir
(...)nemlig at man ikke mindre enn 2 i et utvalg på 6 som kommer fra investorgruppa, dvs pengefolk, økonomer osv. Investorgruppa og adm.dir har da tilsammen 50% av stemmene, og når da adm.dir har dobbeltstemme ved stemmelikhet, ja da er man i prinsippet i lomma på blårussen.

Det er ikke adm. dir. som har dobbeltstemme. Det er sportslig leder Terje Jensen som har dobbeltstemme. Han leder også utvalget.

Jeg ser at du omtaler blårussen og Morgan Andersen om hverandre. Kan du fortelle meg noe om "blårussutdannelsen" til Morgan Andersen?


Mange rare meninger her inne ser jeg, men det er vel naturlig at de som spytter inn penger  klubben også vil ha noe og si ??


Strukturen som er satt opp ser for meg fornuftig ut, og Eggen mistet vel kke hele den sportslige slik jeg ser det, men vil jo tro at de greier å sy sammen de rette spillerne for laget sammen, med hensyn både til spillere, og økonomien i det.


Etter min mening skal trener komme med ønsker om spillere/spillertyper som passer inn  i spillemøntre, med andre ord melde behov. Har ikke sett noen steder at dette ansvaret er tatt fra han ?? Om da trener blir hørt, og utvalhet skaffer de typene trener forlanger så kan jeg ikke se noen grunn til at trener får ansvaret om det går galt.


At det da er et samlett utvalg, også de som sitter med pengene som er med å vurdere dette, med hensyn til økonom etc ser jeg kke på som noe galt.


At han også må melde fra til en daglig leder i stedefor styre ser jeg hellr ikke noe galt , går ut fra at da daglig leder går videre med det trener kommer med av raporter og utalelser til styre.


Den såkalte blårussen her tror jeg ikke gjør dette for pengene, antageligvis den buttikken Høili bedriver som gir minst avkastning.


Forundrer meg også en del av dritten her aAndersen får, det minste vi kan gjøre er å la han få arbeidsro og  vise hva han kan. Personlig henger jeg meg ikke opp i hva andersen har gjort tidligere, men hva han kan utrette her.


Men parodien i dette ligger i to kamper, en mot Lyn med seier, og en cuppfinnale som var langt fra bra fra
noen av lagene, hva hadde blitt sakt om det ble nedrykk, og ikke cup gull, hadde da Eggen hatt like stor stjerne.


Når det gjelder den brede støtten som bl påstått i spillergruppen så er nok den meget delt, favorittene kunne gjøre som de ville, mens han hadde spessielle huggestabber ellers, etter det jeg har hørt  er vel ikke eggen den største psykologen som henter det beste fra samlige.


Ha god jul alle sammen, neste år blir det fotball da også  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340