Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 27 feb 04, 00:50
Endret: 27 feb 04, 00:59
Ringberg - Hornseth
Stjerna - Koskela - Brenne - West
Hagen - Risholt - Trondsen - Czwartek

Ringberg - Har scoret jevnt og trutt i 5 sesonger nå, og vært toppscorer overalt han har spilt - både i Sverige og i Norge. Blir spennende å se hva han kan utrette i tippeligaen.

Hornseth - Spilleren som står bokført med flest scoringer etter treningskampene. En spiller som trolig vil utfylle Ringberg godt. Har tippeligaerfaring fra Rosenborg og Bryne.

Söderstjerna - Var en stor profil i Allsvenskan, og ble beskrevet og sammenlignet med blant annet Bergkamp. Var blant FFKs beste spillere i fjor selv med etterslep av kyssesyken. Vil trolig komme mer til rette i tippeligaen enn i 1. divisjon.

Koskela - En spiller som blir beskrevet som en løpssterk ballvinner. Ligner veldig på Roger Risholt både i spillestil og utseende. Var fast på Tampere United, og står bokført med hele 128 kamper og 10 mål for Tampere. Har også vært aktuell for det finske landslaget, men konkurrert med Jari Litmannen. Tampere ble nr. 3 på tabellen i år, og de tre øverste lagene i Finland skal være en god del bedre enn resten.

West - Harry Hansen har uttalt at West kanskje blir den raskeste spilleren i Tippeligaen. Trolig er han nok langt fra den beste. MetroStars-treneren skal ha beskrevet West som "uhyggelig rask, men ikke så veldig god ellers". Dette lover selvfølgelig ikke godt, men West skal ha imponert Eggen stort på La Manga.

Brian West har 7 a-landskamper for USA, men har aldri spilt når USA har stilt med toppet mannskap. West beskrives som en svært rask spiller som helst spiller høyrekant, men også kan være et alternativ som spiss.

Et usikkert kort med erfaring fra MSL - ikke ulikt Melo, men West er Amerikaner - ikke brasilianer.

Hagen - FFK har uttrykt et ønske om å hente en venstrebent forsvarspiller, men pt er Hagen (evt Stian Johnsen) vårt beste alternativ. Noe erfaring med Bodø/Glimt, men ellers er det heller tynt.

Risholt - Vår egen midtbaneterrier har i år blitt omskolert til midtstopper. Har gjort sakene godt i treningskampene, og var i fjor blant FFKs topp5 beste spillere. Risholt er også av de spillerne som har imponert supportere fra Tippeligaen, og trolig holder han tippeligaekvalitet, selv om han aldri har spilt der selv.

Tor Trondsen - En av spillerne med størst erfaring i FFK. Med kamper i tippeligaen for både Moss og Rosenborg er han uten tvil et av de sikreste kortene vi har.

Czwartek - Har prøvd seg i tippeligaen tidligere med Moss uten særlig suksess. Riktignok har Czwartek imponert både Eggen og supporterne med stadig fremgang, og spesielt i fjor viste Czwartek stor fremgang og tegn på at han i år kan bli en habil høyreback. Med sin hurtighet er han uten tvil en ekstra sikkerhet i de bakre rekkene.

I tillegg til disse har vi spillere som Roger Helland (topp3-5 av våre beste spillere i fjor), Christian Petersen og Anders Rotevatn med tippeligaerfaring, samt en rekke fremmadstormende talenter :)

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340