Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 30 aug 07, 01:19
Opprinnelig postet av Holters

- Ultras, hva navnet OPPRINNELIG er ment å mene betyr lite for allminnelige mennesker. Ultrasgrupperinger HAR stått for bråk - bare se på flere av videoene som en postet i forumet her. Slagsmål med en Ultrasgrupper tilknyttet Hammarby. Ordet er ikke særlig positivt ladd for utenforstående, og derfor skrev jeg dette med doktorgrad.


Men man har på ingen måte rett til å generalisere. Om noen ultrasgrupperinger lager trøbbel, så trenger ikke ALLE gjøre det? En sånn type forhåndsdømming hører til gamle dager(les; jøder, afrikanere, arabere, eller kort og godt, alle som ikke var av ren, hvit, europeisk avstamming).

Opprinnelig postet av Holters

  - Merkeklær, samme uniformeringen som Casuals med flere benytter.


Samme uniformering som enkelte i styret i Fredrikstad FK benytter på sin fritid.

Opprinnelig postet av Holters

- En knyttet neve bør være selvforklarende - hva gjør man med en knyttet neve?


Hever den i været, som en protest mot status quo, alternativt smeller den i ansiktet på noen du ikke måtte like, tolk det som du vil


Opprinnelig postet av Holters

- Utaggerende væremåte (ikke nødvendigvis negativt), men kombinert med "gruppering"/"uniformering", kan det virke skremmende. Legg til et par saftige uttalelser.


Om dette plager deg Holters, så tror jeg du bør la være å gå på fotballkamp, da utagerende væremåte(både positivt og negativt) med kombinert "gruppering"/"uniformering" + noen saftige uttalelser i hytt og gevær er det som utgjør PH.

Opprinnelig postet av Holters

- Ordet brigade er heller ikke et positivt ladd ord. ;)


Brigade, ifølge Wikipedia:

Opprinnelig postet av Wikipedia

En brigade er en større militæravdeling (forband), ofte bestående av flere bataljoner eller regimenter. Avdelingssymbolet er X. Brigadene er ikke fastsatt i størrelse. Ordet kommer ifra det italienske ordet brigata. Man skiller mellom selvstendige og uselvstendige brigader. En selvstendig brigade har underlagt de støttefunksjoner den trenger selv av logistikk, artilleri og annen støtte. En uselvstendig brigade trenger en (divisjon) overbygning som kan bidra med støtte.


Når jeg kom på navnet Brigade Rødhvit, så syns jeg brigade hørtes tøft ut. I tillegg er vi en samling gutter/menn(noen av dere velger å kalle oss fjortiser, det er deres sak). Om noen oppfatter det som provoserende, synd, men vi akter ikke å bytte navn på så tynt grunnlag.

Jeg skjønner at folk har en viss skepsis til dette, hallo, vi bor jo i Fredrikstad, men når jeg og flere andre har prøvd å forklare de uopplyste utenforstående om hva dette dreier seg om i over et år, så får jeg den dag i dag spørsmål om vi er en høyreekstrem fussball einsats. Hva som ble uttalt i F-B var en tabbe, ord bør bli valgt litt mer med omhu i fremtiden, samt at en journalist bør være mest mulig ærlig med sitt intervjuobjekt. Det er en lekse vi lærer til neste gang. Men når sant skal sies, så er BRH en frisk pust i Fredrikstads tribunekultur og noen må sette skapet på plass angående hvordan man skal oppføre seg når man kjøper billett på PH-feltet.

Angående det med merkeklær. Armani, Lacoste eller Aquascutum ødelegger ikke mitt kjæreste av alt, Fredrikstad FK, det gjør kommersialiseringen av fotball. Mulig det er kritikkverdige forhold på disse fabrikkene, men hvor foregår ikke dette? Skal jeg slutte å gå med klær fordi jeg vet at en stakkars krok tjener 40 øre dagen på å sy akkurat den buksa jeg går med? Jeg har rett og slett ikke tålmodighet til å strikke mine egne, stilige, designerklær.

Hilsen Bønna, en som aldri blir for trøtt til å kverulere

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340