Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 26 sep 07, 10:58
Endret: 26 sep 07, 10:59
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Hadde jeg vært 19 år og et stort talent som var blitt invitert på treningsopphold av diverse toppklubber, ja så tror jeg nok at ting ville gått til hue på meg også, ikke bare tror, jeg vet. Og selvsagt blir man redd for evt skader etc...

Jeg mistenker at det ikke bare handler om at ting går til hodet på Tarik. Han har vel taklet bra å være et meget lovende talent i flere år alleredeTarik har vel heller ikke bedt om de forventningene vi andre har til ham. Har vi rett til å bli skuffet over at Tarik ikke straks innfrir våre forventninger? Eller er det vi som må dempe oss litt og innse at ting må få lov til å ta sin naturlige tid?

Hva gjelder skader så forstår i alle fall Tarik veldig godt. Det er tross alt hele fremtiden hans som står på spill. Ingen bør sitte på sidelinja og forlange at Tarik skal spille så oppofrende at han ødelegger karrieren sin på det.  En alvorlig skade på Tarik ville være kjipt for alle oss håpefulle supportere, men det er Tariks fremtid det ville ødelegge. Ikke vår, ikke FFKs.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340