Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 01 nov 07, 11:29
Opprinnelig postet av jambo

Opprinnelig postet av Snæbbis
Hahaha, ja så var det visst ekte allikevel.

www.f-b.no/article/20071101/NYHET/711010018/1002/AKTUELT

Jeg gjentar min lille ytring om at jeg aldri blir forundret over hvilke blemmer en FRP-politiker kan stelle i stand, som muligens ble sensurert, eller så glemte jeg å poste den.

Enig i at det er mye som tyder på at bildet etterhvert er ekte, selv om det ikke foreligger noen KLARE bevis for det. Nå må man huske at f-b virkelig har blitt trengt opp i et hjørne i den saken her, og å komme med anonyme vitner er for tynt.

anonyme utsagn skal pressen kun bruke i svært spesielle saker, nettopp fordi det ikke lar seg gjøre å etterprøve dem. En kjent problemstilling er at journalister kan bruke anonyme "vitner" for å bygge innunder egne artikler. Det er derfor ingenting nytt i denne saken slik jeg ser det.

 

F-b har vært så presset i denne saken nå at anonyme vitner trenger slett ikke være reelle spør du meg.



pressen har jo plikt til å beskytte vitnet hvis det er omstendigheter som tilsier det, det er ikke noe mer snusk enn det. At f-b muligens vinkler vitnesaken en smule i sin rettning kan jeg være med på. At vitnet skulle være konstruert er ganske utenkelig, det ville i så fall være skandaløs journalistik av f-b, og at de er så uproffesjonelle nekter jeg å tro.

---------------------------

Quis qustodiet ipsos PHstyret?

"Corripe Cervisiam" !

FFK Forever:
Hva med å ta opp hesten på tribunen, så kan unga få seg en ridetur og de gamle tantene kan få seg litt kjepp! Så blir alle fornøyde!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340