Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 19 mai 04, 21:41
Endret: 19 mai 04, 21:45
De fleste har vel fått med seg at dette ikke er rasistisk ment, men et forsøk på å psyke ut, eller dumme ut, en motspiller som har gjort en feil.
Men har dette den ønskede effekt? Jeg ville ikke latt meg psyke ut av det, og tviler vel på om spillerne gjør det heller. Den tida vi var i 2. div og møtte lag som vanligvis spilte for et par hundre tilskuere, ja da er det nok mulig. Men i TL tror jeg de fleste er vant med å spille for et stort publikum, stort sett overalt, og spillerne bør være såpass profesjonelle at dette ikke virker negativt inn på spillet.

Har et veldig godt inntrykk av PH sålangt i år. Stemningen, støtten til spillerne og tifo holder veldig høy Tippeligastandard! Det har vært mye snakk om å ikke kopiere andre, men skape en egenart, noe som kjennetegner PH. Endel, sier ikke alle, vil ikke se til Klanen, kanari osv, eller bry seg om hva de sier/synes. Jeg syns da det blir litt dumt å forsvare disse runkelydene/bevegelsene med at "alle andre gjør det også"! Det minner ikke mye om egenart, men heller en iver etter å kopiere supportere fra andre arenaer.

Syns PH og alle andre FFK-supportere skal fortsette å støtte vårt lag på en positiv måte. De tre kampene som har gått på Stadion så langt, har vært en fantastisk opplevelse, ikke bare for oss og våre spillere, men det har blitt lagt merke til, og satt pris på, av andre også. En supporter bør støtte sitt lag på en sånn måte at det blir en fin opplevelse, ikke bare for en selv, men for alle andre som er til stede også, både spillere og publikum. Mener ikke at vi skal være en "søndagsskolegjeng". Vi kan akseptere former for sinne og aggresjon, sålenge det er innenfor et akseptert normsystem. Men vi supportere bør først og fremst støtte FFK på en positiv og entusiastisk måte, og det gjør vi ikke ved å sjikanere motspillere, men ved å støtte våre egne. Det er viktig å oppklare den misforståelsen at sjikane psyker ut motstanderen, når det motsatte faktisk er tilfelle.

Vet at enkelte er litt "hårsåre" på dette punktet, så jeg vil bare presisere at dette ikke er noen kritikk av PH, Hævvens medlemmer, eller andre. Syns vi alle har gjort en glimrende jobb, så langt! Stort sett ihvertfall... ;)

Dette var min mening!
Fortsett å støtt guttæne på en positiv måte, så kan vi være 12. mann på laget, både på Stadion, og kjenner jeg dere for rett, på mange av bortekampene også! :ffk:

Lykke til videre, både til spillere og supportere!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340