Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 08 jun 04, 20:10
Endret: 08 jun 04, 20:18
Selvfølgelig Bedrevitern, alle skal få lov til å ytre sine meninger, men da skal vel jeg også få lov til å si min mening, skal jeg ikke, eller skal jeg holde kjeft når jeg er uenig i noe? Jeg syns det er kvalmende at noen henger ut enkelt spillere, ikke bare Söderstierna, men også andre, som skyld i motgangen.

Det er mulig klubben har et lønnsbudsjett, men hvilke ambisjoner har egentlig en klubb når en må kvitte seg med spillere fra en allerede for tynn stall til å kunne hente inn nye?

Har Leo egentlig bevist noen ting? Han er vel heller ikke så god som han var før skaden, det vil han kanskje aldri bli, så jeg skjønner ikke hvorfor du trekker han inn i bildet. Ja, han spiller for Lyn, men hva har det med saken å gjøre?

Jeg husker mye bra Söderstierna gjorde i fjor, han hadde noen flotte raid på venstresiden. Men det er mulig han kommer mer til rette når han får spilt sentralt som han gjorde i Sverige.

Har ikke Söderstierna gjort noe positivt i løpet av sesongen så kan man diskutere hvor vidt han var verdt prisen, foreløpig så er det for tidlig, i mine øyne. Dessuten, går ikke kontrakten hans ut ved sesongslutt (Leste det et sted, mulig det er feil)? Man kan vel umulig få noe for en spiller nå i sommer da? Det eneste man "sparer" på å selge han da er vel lønnsutgifter de siste 3 månedene i høst, og det burde vi vel ha råd til?

Plutselig kan formen komme, og det skal ikke mer en tre-fire gode kamper fra Söderstierna før denne tråden legges død vil jeg tro. Men da kommer det sikkert opp en ny tråd om en annen spiller som ikke har hatt en god periode.

De må gjerne komme de trådene, men da påroper jeg meg også retten til å kritisere kritikkerne, og det er vel derfor vi har et diskusjonsforum her inne? Fordi vi skal diskutere? Noen ønsker å selge Söderstierna, meg med flere, er uenig i det og det må vi få lov til å mene. Jeg har ikke sagt at de som ønsker han solgt, ikke skal skrive, jeg sier bare at jeg er veldig uenig i det.

PS: 5. beste midtbanespilleren? Han kan vel brukes som venstreving og sentral. Johannessen, Risholt, Koskela, Johnsen. Hvem er den siste? Det er vel også en av de første kampene han har blitt benket pga at andre er bedre. Senest mot Odd var han ennå ikke helt i toppform og var glad for å bli benket.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340