Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 jun 04, 20:48
Endret: 06 jun 04, 20:57
Vet ikke om jeg er helt klar for å skrive noe innlegg i det hele tatt. Det kan bli stygt.

Det startet jo bra. West og Ringberg på topp begynner virkelig å gjøre seg respektert, og så får vi 1-0 ved nevnte Ringberg, er vel første gangen vi scoret først på stadion i år?

Så får vi 1-1, et mål jeg ikke så så mye av. Vi kjemper på videre og førsteomgangen gir meg en god følelse, og så får vi 2-1, nok en gang ved ringreven.

Så begynner andreomgangen. Har ikke sett FFK - Stabæk, så dette er det dårligeste jeg har sett av FFK på lang tid. 2-2. Vår forsvarer som skal dekke opp målscorer ligger nede og kaver i gresset når Lyn scoret fra 2 meter eller noe. Helt utrolig at det går an. Det skal ikke la seg gjøre i det hele tatt.

2-3. Jeg fatter det fremdeles ikke. Vi snakker altså om Leo, han kan umulig være mer en 165 cm på strømpelessen. Selv da kan han nikke ballen i mål uten å engang hoppe. Det var i hvert fall det jeg så. Og det var muligens fra lengre hold enn jeg trodde også. LEO! Det skal rett og slett ikke være mulig det.

To gavepakker fra forsvaret som ble til hodeløse kyllinger når Trondsen gikk ut. Ingen er der til å redigere det, ingen tar ansvar, alle står stille og venter på at noen andre skal gjøre det. Det var ikke få ganger Lyn fikk kjempet til seg ballen rett utenfor 16-meteren. De kunne faktisk gå inn mot mål flere meter uten at noen reagerte. Det eneste forsvaret tenkte på var å rygge, rygge og rygge, helt til det nesten var for sent.

Så kommer 2-4. Jeg syns den er MEGET tvilsom. Ballen går ut til corner, det så i hvert fall ut som Stian var først på ballen og jeg står 20 meter unna sånn cirka. Ikke straffe sier nå jeg...

Så stikker hele bunten omtrent fra tribunen. Det er flaut det, 5 minutter før slutt og jeg kan nesten telle hvor mange som sitter igjen på hovedtribunen. Det får da være grenser til medgangssupportere.

Førsteomgangen var meget bra, med mye fin angrepsfotball. Forsvaret var litt ustabilt da også, men vi scorer, og det er Ringberg ganger to. Viktig å få han skikkelig i gang.

Andreomgangen er en gresk tragedie, nesten ingen angrep fra FFKs side. De bare roter i forsvaret gang på gang, og i steden for å klarere skal de dempe ballen selv med tre Lynspillere rundt seg. Det er ganske utrolig.

Og Sørlie... Hvorfor i svarte gamperæva sette i gang så sinnsykt fort hver eneste gang? Som regel kaster han ballen til venstrekanten. Og når han er kommet til dørlinja, så er resten av angrepet kommet til midtbanen. Det er ikke vits i å sette i gang en kontring når Lyn har full kontroll bakover, og angrepet vårt er i forsvar.

Og utspillene dine er heller ikke mye å skryte av. Kom til en gang at ballen traff innenfor midten. Mange gikk ut på sidelinja. Utrolig mange faktisk. Det er uansett ikke vits i å skyte ballen mot West, han løper som en helt, men han hopper ikke høyere av den grunn.

Stemningen var heller ikke all verden i dag, i hvert fall ikke etter at Lyn overtok kampen. Her har vi mye å gå på. Stod nesten ved siden av Lynsupporterne, de sang og lagde liv nesten hele kampen, selv da Lyn lå under. Det merkelige var i grunn at gjennomsnittsalderen på de som var der var 12 år eller noe. Så ikke en fyr med tegn til skjeggvekst en gang.

En førsteomgang vi kan være stolte over, en andreomgang vi kan grave oss ned med. Jeg fatter bare ikke hvorfor ikke forsvaret ble bedre rustet før sesongen. Vi har faktisk sluppet inn minimum to mål hver eneste hjemmekamp. Vi kan ikke scoret 5 mål for å vinne heller.

Jeg er flau, rett og slett. Her holder vi nullen i Bodø, og så gir vi bort gavepakker her hjemme. 4 mål...

Dette kommer til å ta lang lang lang tid før jeg klarer å svelge. Sannsynligvis vil det komme oppgulp om denne kampen i lengre tid.

Dommern gjorde også mye rart i dag, begge veier. Stian Johnsen måker ballen utover linja, klar corner til Lyn. Utspill mener Hauge.

Czwartek løper opp en Lynspiller på høyresiden, løper forbi spilleren og blir hektet av Lynspilleren. Frispark til Lyn i farlig posisjon. Helt utrolig.

Var og noen heller rare offsidesituasjoner hvor linjedommern ikke var helt med så det ut som. Og straffen virket heller tvilsom.

I andre omgang så skal West ha frispark i farlig posisjon på venstrekanten. Han kommer seg imidlertidig på beina igjen, men det blir ingen fordel, og i steden for å dømme frispark så blir det utspill. Hadde West blitt liggende og vræle så hadde det sikkert blitt blåst med en gang.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340