Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 18 jul 09, 17:08

Opprinnelig postet av Truger

Ulempen er at denne formen for lønn gjør det langt mer fristende for de fleste av oss å bedrive korrupsjon eller andre vinningsforbrytelser for å kunne heve mer lønn. Tror du ikke fotballedere ville strukket seg enda ltit mer over lovgrensa hvis de hadde hatt egne, personlige gevinster på det?

Det er ikke noe argument mot prestasjonsbasert lønn, vi har meget få eksempler på slik korrupsjon i Norge, de aller fleste eksemplene er i forbindelse av eksepsjonelt store kontrakter, og da i form av smøring. Eller såkalt kursdrivende korrupsjon som også er ganske irrelevant da ASA et ikke er en aksje med særlig omsetning.  At selgere er korrupte er også sjeldent siden det veldig enkelt og raskt blir oppdaget. 
Dessuten er klubbens omsetning så liten, at det aller meste er relativt gjennomsiktig.
En anne siden av saken er at man kan ikke som leder eller administrasjon be andre ansatte om prestasjonsbasert lønn og unnlate det for seg selv. Det må gå hele veien for full effekt. Og de fleste klubber jobber nå med prestasjonsbaserte lønninger for spillerne. Da må de følge opp selv også!
Men dette er igjen først og fremst kritikk av styret og ikke den ansatte ledelsen.
Det positive er at hvis det er slik i FFKs ledelse med markedsavdeling tjener like godt om de når budsjettene eller ei, har vi en relativt god mulighet for kostnadskutt.
Forutsatt at de ansatte har tro på egne ferdigheter, tenker på klubbens beste, og styret/Henriksen har fotBaller nok.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340