Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sklitakling

A-lagspiller

Ble medlem: 17 mar 05
Innlegg: 294

Lagt til: 18 jul 09, 22:20
Endret: 18 jul 09, 22:31
Endret av: sklitakling

Til dere som tror at man automatisk får bedre sjefer jo mer man betaler;

dette er en sannhet med modifikasjoner. Enhver toppsjef har en  markedsverdi basert på erfaring, prestasjoner, rykter og synsing. Akkurat som en fotballspiller. At en leder er høyt lønnet gir like god garanti for at han er flink i jobben som en fotballspiller som er høyt lønnet.

Det VET vi av erfaring at er ganske mye bingo.

Det sender også ut et klart signal til resten av bedriften FFK at besparelsene skal gjøres nedover i systemet, mens de på toppen ikke skal kjenne noe på det. De skal faktisk ha det bedre.

Dette skaper IKKE godt arbeidsmiljø, og vanskeliggjør jobben med å få de andre ansatte til å gå ned i lønn. Vanligvis vil det også gå utover prestasjonene og arbeidsmoralen til de som må ned i lønn. (les tabellen).

Å ansette en riktig person i en jobb, innebærer også at denne er riktig priset. Å tro at man kan kjøpe seg ut av problemene ved å ansette en dyr leder istedenfor å gjøre en grundig research og få en riktig person som er riktig priset gjør meg forbanna.Pengene jeg betaler for å gå på kamp er de penga Henriksen kan dytte i lomma. Og da kommer jeg med pubertale utfall som i tidligere innlegg. Noe jeg kommer til å fortsette med. Dette er et supporterforum og ikke en konsulentutredning eller en stortingsproposisjon.

Det er vel styret som ansetter Henriksen og betaler lønna. Så de er de som bør smake på de råtne tomatene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340