Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 06 jul 04, 20:53
Endret: 06 jul 04, 20:57
Buer kom vel med et alt for høyt lønnskrav både ovenfor FFK og HamKam, som ble avvist fra begge klubber. Han modererte vel sitt krav ovenfor HamKam senere, siden de skulle flytte "hjem" allikevel.

Nå har jo ikke HamKam fått mye valuta for de kronene, ettersom Buer fikk kyssesyken. Og det er vel heller ingen garanti for at de får alt for mye ut av ham nå heller, selv om han er fit for fight igjen. Er ikke så lett å komme tilbake i toppform etter å ha hatt kyssesyken. Se på Søder og Tore P. Søder har vel ikke levd opp til de forventningene han selv har gitt oss.

Men som Snæbbussaristokrat 1 sier, vi må se fremover, ikke tenke på hvem vi skulle hatt. Fortiden får vi ikke gjort noe med. Fremtiden vet vi ikke noe om. Det er nå det gjelder.

Og til alle som sier at Harry & co ikke holder mål. Syns mange uttaler seg veldig bastant om ting de kanskje ikke kjenner helt til. Greit de har gjort feil. Hvem gjør ikke det? Men ingen her vet alt om hvem klubben jobber med, eller hvordan de jobber. Og mange uttaler seg da på et veldig snevert og tynt grunnlag. Avisskriveriene de siste dagene viser jo at de har ambisjoner om å hente klassespillere, selv om de ikke har fått fast fisk på kroken enda. Alle roper etter klassespillere, vel nesten alle da... og kritiserer klubben for at de ikke har kontaktet den eller den. Men vi vet vel ikke om alle spillerne de har vært i kontakt med?

Syns vi skal la gutta få jobbe i fred. De har jo henta inn spillere som holder mål tidligere, så helt håpløse kan de vel ikke være?

Opprinnelig postet av djpete
Kunne diskutert dette i timesvis vi Snæbben, men jeg har valgt å hive meg på Dekjøk´s "positivitetskarusell", av den grunn lar jeg diskusjonen og argumentasjonen ligge til etter serieslutt :cool:


Veldig bra djpete! :)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340