Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 29 jul 04, 00:17
Synes det er en smule underlig at FFK skal spille tre treningskamper på tre uker nå i månedsskiftet juli/august. I dag var det treningskamp mot Kvik Halden (resultat: 3 skader). Om en uke er det ny treningskamp, da mot Moss. Uka etter er det treningskamp mot FK Tønsberg.

Jeg spør: Hvor smart er det å spille så mange treningskamper midt i sesongen? Jeg tenker selvsagt mest på faren for å pådra seg skader i en kritisk fase av sesongen. Visst var vi uheldige i Kvik-kampen, men dette er uansett gambling. Flere kamper betyr større sannsynlighet for skader på nøkkelspillere. Og dette var vel strengt tatt en unødvendig kamp?

Jeg ser hvertfall ikke helt poenget med å spille 3 treningskamper midt mellom seriekampene nå. Det blir for mye gambling etter min smak, spesielt når vi er i den situasjonen vi er i.

Stiller også spørsmålstegn ved Knut Torbjørn Eggen sine prioriteringer med det samme. Når laget først skal spille treningskamp og FFK lader opp foran årets desidert viktigste kamp, så velger Eggen å prioritere kommentering for TV3 i Trondheim. Det gir ikke spesielt gode signaler. Eggen burde vel strengt tatt holdt fokus på FFK - spesielt nå, under én uke før den superviktige Molde-kampen.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340