Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 04, 21:17
Opprinnelig postet av Costanza
Det var etter at HJK var ute av CL det ble uttalt fra FFK-hold at HJK likevel ikke ville selge Kallio. Dermed valgte FFK å gå for Barret.


Huh? Kom Barret etter at HJK var slått ut av Champions League? Eller tolket jeg det feil nå? Syns bare det ikke er lenge siden de røk ut, men leeeeenge siden Barret kom.

Nå vel, han kom nok ikke til en klubb som lå helt i bunnen. Og Molde har jo lurt spillere før til å tro at de er et topplag. David Ljung følte seg vel egentlig lurt etter at han skjønte at han ikke hadde kommet til en toppklubb, men et bunnlag, og forlat da også klubben.

Men synd vi ikke fikk tak i "poteten". Vi hadde ikke bare fått en klassespiller, vi hadde også fått en spiller som kunne brukt nesten overalt på banen.

Har FFK brukt opp lånekvoten sin, om det er noe som heter det? I så fall så burde det jo være mulig å låne en spilller frem til sesongslutt. En toppspiss på lån i tre mnd bør jo ikke koste all verden det? Hva med å låne Helstad fra Austria Wien i tre mnd? Ingen av partene taper noe på det?

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340