Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 09 sep 04, 00:39
Endret: 09 sep 04, 10:23
Slik jeg ser det er det ekstremt lite oppfinnsomme spillet bakfra som er den største akilleshælen i angrepsspillet. Ballen blir spilt langt opp på en ensom spiss, lenge før resten av laget har rukket å komme etter. Derfor har det nesten ingenting å si om den stakkars spissen vinner duellen eller ikke, motstanderne vinner andreballen i 4 av 5 tilfeller.

Jeg har fortsatt tilgode å forstå hva Frode Johnsen gjør i sin offensive midtbanerolle. Mannen duger til én ting, og det er å vinne hodedueller. Skal han være med så får det være som en av to på topp, ikke som ballfordeler eller hva det er han ender opp som slik Norge har spilt de siste to kampene.

Åge Hareide har sikkert en plan, men ting kan tyde på at det er tungt å nå gjennom til spillerne. Mye selvfølgelig fordi en landslagstrener får altfor lite tid med spillerne i løpet av et år, og kanskje minst like mye fordi Hareide ikke er vant til å måtte takle en slik situasjon ennå, og trenger litt tid på nettopp å venne seg til å bli mer effektiv i å få ut sine budskap til de utvalgte rød/hvite.

Én ting som ihvertfall er blitt bedre, er spillertypene på kantene (jeg sa bedre, ikke alltid bra...). Tendensen til Semb var å ta ut de fire bak og en spiss, også sette de fem beste som var igjen i troppen på midtbanen, uansett om de var spisser eller sentrale midtbanespillere. Vinger fantes jo ikke, ei heller kreative folk. Jeg fryser på ryggen av å tenke tilbake på å faktisk ha sett Steffen Iversen spille sentral midtbane i 4-4-2. Skremmende...

Har vi blitt bedre? Ikke siden Drillo, men kanskje siden Semb...ihvertfall håper og tror jeg at dette bare er en trang fødsel og mange spillere ute av form. Når neste kval-runde går så er de fleste spillerne i full gang med seriespill og har matchformen intakt, la oss håpe at det hjelper...

VI BANKER SKOTTENE!!!

Huff, detta ble langt, men jeg har mye lettere for å engasjere meg på tastaturet enn foran tv-skjermen når det gjelder landslaget...uansett, noen som er i nærheten av enig i noe av det sludderet? jeg har lagt fra meg i denna tråden?

GODNATT!

---------------------------

"Jeg driter i hvilke lag som kommer bak oss på tabellen, bare det er mange"

- Egil Drillo Olsen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340