Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 28 sep 04, 15:24
Vi mente vel før sesongen at 300-400 plasser burde være mer enn nok. Sesongkortsalget tilsa vel ikke akkurat at det skulle bli smekk fullt på et felt med 500-600 plasser. Så tok det bare helt av. Vet at enkelte syngende ikke fikk billetter til feltet vårt og måttte stå i Klokkesvingen mot Glimt. Det er synd!

Vi skal selvfølgelig ta en grundig gjennomgang av problemet med klubben etter sesongen og se hva vi kan få gjort. Ingen vil vel flytte, for plasseringen vår er bra. Dessverre kan det nok bli vanskelig å få utvidet feltet på grunn av kravet om et visst antall sitteplasser. Men, akkurat nå er det såpass mye å gjøre med andre ting både for oss og klubben, at vi nok ikke får tid til å jobbe med dette problemet i noen særlig grad før etter sesongen. Skal se om ikke jeg får tatt en prat med klubben om dette før møtet i morgen.

Jeg er også helt enig i at det er en del daukjøtt på tribunen vår. Hvis ikke vi får utvidet feltet vårt på noe vis, så blir vi nok nødt til å bli ekstra strenge med reglementet for feltet vårt, slik at folk som står der kun for å se bra og ikke for å synge, blir plassert på Gressviktribunen.

De som ikke synger, kommer neppe til å bli med å synge senere heller. Hvis du ikke sang på Glimt-kampen, da er du permanent vaksinert mot å synge, evt. har en alvorlig genfeil! Dermed må noe gjøres med disse hvis vi ikke får et større felt å boltre oss på. Blir vi i Tippeligaen, har vi et potensiale til å fylle et felt med oppimot 1000 syngende. Vi kan hvertfall håpe på det:-)


Å innføre absolutt sangplikt kan være en løsning. Hvis folk vet om dette når de kjøper billetter/sesongkort, så bør vi få myndighet til å vise bort folk som ikke synger. Dette er en litt drastisk løsning, men kanskje nødvendig med tanke på de som har fått sangvaksine? Det kommer i så fall garantert til å bli ufattelig mye kjeft å få for de av oss som ber folk om å fjerne seg. Derfor er ikke dette noen optimal løsning, og det er suverent om folk kommer med idèer til hva vi kan gjøre hvis det ikke er mulig å utvide feltet vårt. Det vil også gi klubben et klart signal om at dette er en vanskelig situasjon som må løses!

Og alle i Fredrikstad er vel enige i at det er bedre med 600 syngende på Plankehaugenfeltet enn 400? Bare ved å fjerne det verste daukjøttet vil vi få plass til 100 syngende til.

La idèmyldringen fortsette!

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340