Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 28 sep 04, 21:39
Endret: 28 sep 04, 21:43
Så ikke ut som om antallet på tribunen ga guttæne på banen særlig mye mer krefter i 9 av de 10 andredivisjonssesongene selvom vi knuste alle... På den annen side hadde Enga vunnet Tippeligaen de siste 10 årene om Klanen virkelig hadde vært Engas 12. mann.

Poenget med denne debatten bør være å komme frem til en så god løsning på problemet som mulig. Derfor er det bra at du som "stille" planke også kommer med innspill. Det er noe så inn i h...... vanskelig å finne ut av dette her. Nå har jo nivået tatt seg betraktelig opp i løpet av sesongen, særlig de siste par kampene. Og derfor er det litt typisk at denne debatten kommer nå når syngingen aldri har vært bedre... Akkurat forslaget om syngepoliti fra et tidligere innlegg var nok ikke så ille seriøst ment, men, ja, jeg har hatt ufattelig lyst til å be enkelte finne seg et annet sted å stå et par ganger. I begynnelsen av sesongen virket det noen ganger som om det gikk en usynlig mur omtrent midt på PH-feltet. De på oversiden av muren sang, de nedenfor sang ikke...

Er vi heldige, får vi større plass til året. Hvis ikke betyr det at mange som har lyst til å være med å synge trolig ikke får plass. Det er og blir et problem uansett hvor mange av de ikke-syngende som er relativt ivrige og er stolte av å være med i Plankehaugen. Derfor sender jeg utfordringen til blant annet KeJ om å komme med konstruktive forslag til løsninger på problemet vårt.

Målet bør selvfølgelig være å få plass til alle som vil stå sammen med Plankehaugen, nær sagt uansett grunn. Men hvordan får vi det til?

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340