Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 12 aug 18, 22:42
Endret: 12 aug 18, 22:43
Endret av: madcow

Passive litt lenge, men det antar jeg at Høgmo jobber med så jeg tar det ikke for tungt. Herlig med 3-0, mener Aalbu virkelig står frem som en playmaker på topp og håper han fortsetter i de spora, syntes det var synd han ikke ble brukt rett sist han var her.. håper han vokser med oss videre! Tim Nilsen var litt anonym i dag, hadde forventet litt mer men godt mulig Moss har gjort hjemmeleksa si rundt han.. Gøy at vi har en tropp som er bred og god nok til at vi benker Rocky og Sellin.. som deretter kommer innpå og hever kampen igjen.

Jeg trodde ikke over 10 000 var mulig og synes det var mer et underholdende iniativ enn noe annet, men Joacim Heier skal ha creds for innsatsen. Den klubben her kjennes veldig bra ut nå! 

Man kan si hva man vil om Rocky sin feiring, ja den er usportslig men med en slik følelsesfull kamp.. og der han kom fra benken, posisjonerte seg perfekt for retur og satt den.. så synes jeg han har lov til å feire litt hovmodig ovenfor bortesupporterne og gjør seg dermed til en spiller som flere fans vil like. 

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340