Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5568

Lagt til: 19 nov 04, 09:54
Jeg synes det blir for enkelt å si at alle dommedagsprofetene hadde feil, og at forsterkningene i sommer er den eneste årsaken til at det gikk bra til slutt.
Selv tippet jeg i april(med mange vitner) at FFK ville ligge nederst til sommerferien, men at de ikke ville rykke ned og heller ikke spille kvalik.
Jeg er ikke synsk! Jeg mente det lå i kortene at et lag som har tatt korteste veien fra 2. div vil bruke tid på å etablere seg på nivået. Det gjaldt også å se hvilke spillere som fikset overgangen og hvem som ikke gjorde det. Deretter å se hvilke plasser det var viktigst å forsterke. Kallio som glapp pga skade like før overgangsvinduet stengte og Trondsen`s skade gjorde at det ikke kom som noen overaskelse at det ble hentet en venstreback og en midtstopper i sommer. Det faktum at Jørgen P er blandt de spillerene som trenger mer tid på å nå TL nivå gjorde at enda en midtstopper ble nødvendig. Dette var ganske selvklart allerede i midten av mai. At Enerly kom i sommer var heller ingen oddsbombe. Han hadde tidligere sagt at han ønsket seg til FFK, og kontrakten hans i RBK gikk ut i høst.

pga dette synes jeg det blir for enkelt å si at KTE/HH trodde laget var godt nok, men at de gjorde noemed dette i sommer da de så at de hadde tatt feil. De to herrer hadde forsøkt å styrke laget ytterligere i vinter uten å lykkes. Dommedags profetene gjorde ikke akkurat FFK mer attraktive. Når det så ble sgat av KTE/HH at laget var godt nok til sesong start så var jo det for at de ikke hadde noe annet valg. Hva skulle de sagt? "Dere er desverre alt for dårlige gutter, men vi må desverre klare oss med dere frem til sommeren"???

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340