Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 19 nov 04, 11:12
Endret: 19 nov 04, 11:13
Opprinnelig postet av ffk-thomas
Ivar Hoff hadde som vi alle vet helt rett i alt han sa. Han etterlyste forsterkninger, og det var da absolutt helt korrekt. Jeg kan ikke si at DET var feil å påpeke.


Vel - han tviholdt da i august/september på at FFK kom til å rykke ned fordi laget ikke var godt nok... Så helt rett i alt han har sagt har han vel ikke hatt. FFK skaffet seg jo de forsterkningene som det viste seg at de trengte, men han mente altså at det ikke var nok.

Jeg vet at Hoff i alt han sier og gjør vil provosere. Jeg vet det veldig godt, men klarer allikevel ikke å ta den mannen med et smil. Det må være en defekt ved meg ;)

Ellers må jeg si meg enig med kanogvetalt. Ingen overraskelse at spillerne trengte litt tid på overgangen til tippeligaen. Og: ser man på resultatet av det hele, så lyktes strategien å vente til sommeren med å forsterke ytterligere 100%. Men det hadde ikke behøvd å gå så bra, altså må vi forsterke ytterligere før neste sesong. Det er vi jo i ferd med, og det stoler jeg på at klubben jobber med helt fram til seriestart.

---------------------------



Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340