Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 03 apr 05, 01:55
Opprinnelig postet av seal_dm
Opprinnelig postet av l.g.
Veldig enig med deg Bedreviteren, nå er det jammen på tide at folk for skille på snørr og bart! Intensjonene til Forsberg har vært butikk, og ingenting annet!


Da er det vel bare å konstatere att misunnelsen og janteloven fortsatt lever i beste velgående her i byen? Att ikke Forsberg ser seg råd til å gi bort verdien av sine aksjer er da opp til han. I tillegg til å ha jobbet for klubben i en årrekke, trer han støttende til når klubben ligger med mer enn brukket rygg. Det var vel aldri snakk om den gangen att verdiene av stadion skulle føres tilbake til klubben. Nå som klubben etter eget utsagn driver butikk er det vel rett og rimelig att klubben betaler Forsberg for hans anndel av eiendomselskapet. Ikke noe umoralsk i dette.


Ja det er riktig at det aldri ble sagt at verdien av stadion skulle føres tilbake til klubben.

Men det som ble sagt fra alle som investerte i FFK eiendom den gangen, var at dette var noe man gjorde kun for å hjelpe klubben og at man ikke skulle ha noe økonomisk utbytte av dette.

70 % av aksjeeierne holdt ord når det gjalt dette og faktisk mye mer enn det, når de ga bort sine aksjer til klubben.

Dersom også Forsberg bare hadde holdt ord skulle han hatt 1,2 mill. isteden for de 3,6 mill, som han nå får.

Jeg har tidligere uttalt at Forsberg fortjener hver krone. Grunnen til denne uttalelsen var at jeg var totalt feilinformert vedr. hvor mye Forsberg hadde gått inn med. Det tallet trodde jeg faktisk var mye høyere enn 1,2 mill.
Derfor beklager jeg veldig at jeg kom med denne uttalelsen, selv om jeg står ved at Forsbergs inntreden i FFK på den tiden var veldig positivt for klubben.

En annen ting som viser hvor sleip forretningsmann Forsberg egentlig er, var når han tilbød klubben å kjøpe ut hele stadion for 15 mill.

Det var to grunner til at han kom med dette budet.`

Den ene grunnen var fordi han ville at denne summen skulle danne grunnlaget for hvor mye klubben måtte betale ham ut med.

Den andre grunnen var at dersom klubben hadde gått med på å selge for denne summen, så kunne han fått 25 % av alle bilettintektene for sesongen 2005 og 2006.
Disse 25 % var noe som var i en avtale som FFK eiendom hele tiden har hatt.

Regner man 25 % av bilettintektene for disse to årene, så ville det vært et beløp på antagligvis ca. 10 mill.
Alle skjønner vel da hvorfor ikke klubben kunne gå inn for å selge til ham for 15 mill.

Dessuten hadde det jo vært direkte umoralsk å selge de 70 % som man hadde fått av alle de aksjonærene som elsker klubben.

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340