Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 16 jul 05, 18:50
Hva jeg mener om salget av Ringberg, og ikke minst den dårlige måten ringberg ble behandlet på av Drillo og Mokkelbost, har jeg skrevet mye om tidligere og skal ikke gjenta det nå.

Det jeg her må få si er at Mokkelbost i VG fremstår som en ennå større tulling enn hva jeg hadde regnet med, selv etter håndteringen av Ringberg. "Vi tvang han ikke ned på togstasjonen". Hva faen er det for en uttalelse? Alle som har hørt intervjuet med Markus vet at dette ikke var noe han ønsket, men følte seg presset til. Som Scheie skriver, han gråt!!

Når Mokkelbost videre uttaler at han ikke tar hensyn til supporternes meninger, og dette er han vant til fra Brann, så er dette også en uttalelse som vitner om en total forakt for klubben, klubbens historie og oss som elsker klubben. En fotball klubb uten supportere er som en gud uten tilbedere. DØD og ikke eksisterende!

De av dere som holder så sterkt med ledelsen i denne saken bør stille dere et enkelt spørsmål. Elsker Arve Mokkelbost og Drillo FFK? Jeg tror svaret gir seg selv.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340