Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rødhvit

Juniorspiller
Ble medlem: 27 jan 04
Innlegg: 200

Lagt til: 11 aug 05, 16:10

I dagens f-b uttaler Trond Erik Bertelsen at han er meget imponert over kvalitetene til nykommerne John Anders Bjørkøy og Raymond Kvisvik. Om Mihaly Toth sier han at "han har vanskelig for å bedømme ettersom han har fått så lite spilletid".

 

Da tenker jeg: Mr. Bertelsen, du må vel ha fått et visst inntrykk av Toth gjennom treningene? Kanskje er det bare jeg som er paranoid, men jeg tolker det nesten som om Bertelsen IKKE er imponert av vår nye ungarer. Selvsagt hadde ikke Bertelsen gått ut i media å kritisert sin egen medspiller.

 

Drillo sier hele tiden at Toth ikke er i kampform. Det kan vel stemme, men hva gjør man for å få en spiller tilbake i form? Jo, man bruker spilleren i kamp. Se på Tore André Flo i Vålerenga samt Todi Jønsson i Start, de er begge med fra start i kampene og blir heller byttet ut hvis de blir slitne eller presterer urovekkende dårlig. Jeg tror det ligger mer bak dette med Toth (Synes forresten det begynner å ligge mye rart BAK uttalelsene til diverse personer i FFK-systemet), jeg tror ikke han er god nok. Og isåfall er det meget genialt av styret å gi en usett spiller en kontraktslengde på nesten 4 år.

 

Misforstå meg rett, jeg håper Toth er den klassespilleren Eggen ga uttrykk for for en stund siden. Men jeg tviler sterkt. Og hvis dette da får konsekvenser for Wests framtid i rød og hvit drakt, ja da vil jeg kalle det for en meget amatørmessig opptreden av FFK-styret.     

---------------------------

FFK i tyyyyyyykkkkkt og tyyyyyyyynnnnnt


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340