Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 19 sep 03, 13:04
Hei Jørgen.
For det første kan du ikke regne % av innbyggertallet i kommunen. Det blir feil. Moss og Fredrikstad var ganske like i størrelse før og tilskuertallet meget forskjellig. Østfold er så lite fylke at her må vi se over kommunegrensene.
Ang. rike onkler og gjeldskrise. Hvordan får du dette til å henge sammen? Det er ingen gjeldskrise i FFK. Vi må ikke selge spillere for å overleve i norsk fotball. Pr. dato er ikke det vår hverdag men DERES.
Ja vi er heldige som har noen gode "onkler" Takknemlig er vel ordet. Du er misunnelig.
Du har rett i at dere har tippeligaerfaring, og at vi har strevd i 2 div. Men det ser ikke ut som at den tippeligaerfaringen deres er mye verd idag. At vi er entusiastiske og gleder oss over framgangen skaper bare misunnelse hos dere. Før var vi luft for arrogante mossinger. Evensen snakket om den store forskjellen og hvor lang tid ( ÅR) det ville ta for FFK å ta igjen Moss. Det tok kun noen mnd. etter at han kom med den uttalelsen.
Det med fallhøyde: FFK har vært store og ønsker å bli det igjen. Det er riktig. FFK har vært arrogante og har lært av det. ( nå snakker jeg om klubb og ikke om supportere) Det jobbes målbevist og med stor ydmykhet av flere folk enn KTE. Når du sier at han styrer hele butikken sier det mer om din kunnskap om FFKsystemet. Dette er intet enkeltmannsforetag. Lykke til med Moss hvis det er klubben din. Jeg er rød og hvit og gleder meg til fortsettelsen.

---------------------------

9 serie- og 10 cupmesterskap!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340