Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 20 des 05, 23:40
Opprinnelig postet av DeKjök
Du kan også mene at jeg tar for mye på vei, greit, sikkert mange som mener det selv om de er 100% enige med meg, men det er for meg en minste reaksjon så lenge det handler om en knytning mellom min klubb og en kristen organisasjon.



Det er helt greit - og skjønner at folk kan reagere på at en klubb har samarbeid med en kristen organisasjon. Men man må jo også ikke glemme hva samarbeidet går ut på. FFK er jo ikke akkurat med på misjonsmarken da. Samarbeidet dreier seg ikke om  "kristen" aktivitet. Selve innholdet i samarbeidet er livvsynsnøytralt, og derfor kan jeg ikke helt se hva som er så vanskelig å fordøye. Men som sagt - det er min personlige mening. Du må få lov til å ha din.

Når det gjelder ønsket om en god jul, la jeg til at det var alvorlig ment, ikke pga "velsignelses-saken", men fordi noen av spydighet kan slenge ut god jul og godt nyttår når man mener noen er "på jordet". Det var altså ikke min hensikt...som du sikkert forstod. Tenkte bare at det var greit å avslutte debatten på en hyggelig måte .

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340