Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 19 mai 06, 11:13
Som du sier så har vi en midtbane for en tid framover.. Disse du nevner vil nok ikke bytte til en annen tippeligaklubb nå, hvor de antageligvis må sitte på benken..
For min egen del synes jeg at midtbanen er det sterkeste leddet vi har nå.. Reservene for disse tre er varierende, men likavel synes jeg det ikke er aller værst, Berg har vi ikke sett så mye til, men har fått til mye i B/G, Kvisvik vet vi kan være super når han er i slaget, mens bak disse er det nok ikke gode nok fotballspillere som kan kjempe og krige om plasser på midtbanen.. 
så var det sjefen på midten som alle gauler etter, synes Ramberg tar fint tak i dette, det oser ro og god teknikk av denne kællen, samtidig som han sprer rundt seg med gode pasninger..

Spisser nja..  vi må nok ha en storscorer hvis ikke målet til West var det som trengtes for at han skal fortsette slik hver kamp.. Men samtidig vanskelig å velge hvem man skal ta bort av Tarik/Toth/West hvis man skal hente inn en ny spiss, synes disse tre utfolder hverandre bra..
Så hvis Eggen skal hente en ny spiss bør dette være en klasse spiller ikke en ny Hoås ikke en Toth ikke en West og heller ikke en Tarik, men hent for gudsskyld  en Rooney, Owen eller kanskje bare en Winters

Nei hent forsvarsspillere du Eggen..

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340